3 сигурни начина да се отървете от гумите за гуми

3

Когато хората пазаруват, независимо дали става въпрос за незначителна покупка или за голям билет като нова кола, цената винаги ще бъде определящ фактор. Ако смятат, че цената си заслужава, те ще я платят, а ако не го направят – не.

Това е доста просто, когато купувате материални предмети. Но когато правите нематериални покупки като кариерно обучение и възобновяване на писането, това не е толкова просто. Що се отнася до кариерните услуги, истинската покупка е вашият опит в бранша и отношенията между треньор / клиент или писател / клиент.

И така, как можете улеснете хората да вземат решение да инвестират във вашата услуга? Улеснявате го, като не наблягате толкова много на материалното. Например броят на обучителните повиквания на месец, възобновяване на консултации / последващи повиквания, преразглеждане на документи или отчети за изтегляне, които вашата услуга предлага.

Ключът е да се съсредоточите и да поставите акцент върху вашата стойност като експерт в бранша, предимствата от съвместната работа и резултатите, които можете да постигнете, ако те изберат за техен треньор по кариера или автори на автобиографии. Хората искат резултати.

Помислете как искате да бъдете възприемани от потенциалните клиенти. Искате ли да бъдете известни като най-евтиният треньор или писател, с когото да работите, или известен като треньор по кариера или писател на автобиография, който е отдаден на успеха на своя клиент?

Да бъдеш признат като експерт във вашата област и някой, който предоставя ценни специализирани кариерни услуги, да води своите клиенти по правилния път за постигане на целта им в резултат на тяхната работна връзка с вас, е това, което кара вас и вашата компания да си струват инвестицията.

Милиони кариерни услуги могат да бъдат намерени онлайн и от тези милиони ще намерите евтини. НО, след като сериозните търсещи работа и професионалистите започнат да разглеждат по-отблизо предлаганите услуги, няма да им отнеме много време да разберат кои компании предоставят реални ползи и стойност и кои изкрещяват работи с нас! “

Задайте си въпроса „Искам ли да апелирам към изгодни купувачи, търсещи възможно най-ниската цена, или към онези, които искат да си партнират с експерт в кариерата като мен, който е също толкова решен, колкото и той да постигне целта си?“ Ключово е как се позиционирате.

3 начина да се отървете от гумите за гуми

  • Пазарувайте и се позиционирайте като експерт от бранша предлагаща значителна стойност, експертиза в бранша и професионални кариерни услуги, а не треньор или писател на изгодна цена. (Не се страхувайте да зареждате това, което струвате.)

  • Ако някой ви каже, че може да получи същите професионални кариерни услуги за много по-малко пари от друга компания, препоръчвам да се върнат при тази компания и ако не виждат резултати, да се свържат с вас отново. Човек, който ви казва, че услугите ви са твърде скъпи, е ясен показател за „ритане на гуми“. Нямате време да карате и да се занимавате, имате сериозни клиенти, на които да обслужвате и да се грижите за тях!

  • Ако решите да договаряте таксите си, не договаряйте цена сами. Премахнете продукт или услуга, които са включени във вашия коучинг или пакет за писане. Попадате на кооператив, докато в същото време вашите потенциални клиенти разбират, че намаляването на цената ви означава, че и те ще се откажат от нещо.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta