Полезна информация за гумите за кал за ATV

П

Всички теренни превозни средства или ATV сега набират популярност по целия свят. За тези, които не са запознати с него, той се определя като всяко моторизирано устройство, което може да премине на нередовен терен, което има седалка за шофьор (в разсеяно положение) с дръжки за волан. ATVS се използват за отдих, спорт и бизнес цели. Ездата на ATV ви дава изключително и вълнуващо изживяване, ако се използва като спортно превозно средство. Може да се намери и във фермерски къщи. Някои развлекателни съоръжения дори предлагат разходка с ATV за своите посетители с много разумна такса.

Тъй като те се използват в груби и трудни терени, е важно да имате качествени гуми за ATV, за да имате пълен опит с ATV. Има различни видове гуми за ATV в зависимост от подходящия терен, през който най-често преминавате. Ако се намирате в пръснат с кал терен, не забравяйте да изберете трайни гуми за кал за ATV.

Гумите за кал ATV се различават по размер. Те се дават в инчове като диаметър на гумата според ширината на гумата според размера на колелото. Уверете се, че сте избрали най-подходящия размер за вашето ATV, за да осигурите по-добро маневриране на вашия автомобил. Цените също зависят от размера. Калните гуми са по-големи в сравнение с други видове гуми. Някои дистрибутори имат онлайн услуга за клиенти, която може да ви помогне при избора на подходящия за вас, ако не можете лично да посетите техните изложбени зали. Но би било по-добре, ако можете лично да разгледате добре гумата, която искате да имате. По този начин можете незабавно да получите отговорите на вашите запитвания. Те дори могат да ви дадат отстъпки, ако ги закупите в брой.

Гумите за кал ATV също се различават по шарките на протектора, които могат да бъдат големи и раздалечени на разстояние, служейки като гребла, които ровят през калта. По-малко твърдо моделирани се препоръчват за тези, които искат да имат агресивно преживяване при каране. Трябва да се има предвид гума, проектирана да издържа на мокри и кални условия. Множество бездънни канали се комбинират със силен асиметричен дизайн на повърхността на протектора е за предпочитане. Това ще даде допълнителен здрав и здрав вид. Калните гуми имат тази способност да премахват мръсотията в него, тъй като въртенето на колелото измества калта от центъра, предотвратявайки възможни инциденти. Би било опасно да имате покрита с кал гума, докато преминавате през сложен и хлъзгав терен.

Калните гуми са проектирани да бъдат високи и повдигнати, за да имате добра видимост на терена пред вас. Тези гуми също ви осигуряват добро сцепление с пътя, за да осигурят неволно приплъзване по време на шофиране. Използваните материали трябва да се вземат предвид за по-дълго износване на протектора, така че изберете надежден производител. Други компании предлагат устойчиви на пробиване и предпазители за джанти, в които също можете да се вгледате.

Поддръжката е друг фактор, който трябва да вземете под внимание. Винаги проверявайте за въздушно налягане, за да се запази силата на носене на товара. Почистете старателно гумите си, защото калта може да повреди вашето ATV. Калта в движещите се части със сигурност може да съкрати живота на вашите части за ATV.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta