Използваното BMW 7-Series все още е много популярно

И

Има противоречия относно това коя точно луксозна кола е на първо място в списъка на автомобилите за годината. Провеждат се хиляди интервюта и ревюта за различни марки, които се движат от BMW до Lexus до Jaguar. Всичко това са превъзходни автомобили със солидна световна база от фенове. През последните години автомобилните технологии изравниха условията с други по-малко луксозни превозни средства, които се присъединиха към борбата. Но една марка, която постоянно е постигала изключителни резултати и стойност, е BMW Series 7. Той се предлага както в нов, така и в употребяван вид, а някои го наричат ​​най-доброто от крайната машина за шофиране. Нека да видим защо.

Класическата BMW Series 7 е венецът на изкуството за базирания в Германия производител. Той забелязва сложен, но сериозен външен вид с малко по-тежка рамка от Серия 6. Дизайнерите се концентрират и върху аеродинамиката, насочена към отчитане на скоростта на вятъра и други гравитационни фактори.

Що се отнася до производителността, Series 7 е чудо. Усилвайки V8 Turbo заряден двигател с течен охлаждащ алтенатор, автомобилът може да ускорява от нула до 60 секунди, е по-малко от 10 секунди, почти толкова добър, колкото най-добрите спортни автомобили. Спирачките са компютъризирани на четири колела, оборудвани с антиблокираща система ABS за максимална безопасност в случай, че автомобилът трябва рязко да спре. Управлението на сцеплението се контролира от новия DSC или динамичен контрол на стабилността, който гарантира, че колата е в състояние да се справи с всякакъв тип терен с висока скорост.

Колелата са оборудвани и с динамична спирачна система с алуминий.

Интериорът на серия 7 е по-просторен от серия 6. Колата се предлага с кожени седалки, които са добре оборудвани с детски обезопасителни системи. Отпред също има двойни въздушни възглавници, които могат да се похвалят с двойна система за праг Някои модели се предлагат и със странични въздушни възглавници.

Що се отнася до тирето, автомобилът е оборудван със стандартна модерна система за съраунд звук Bose, изработена около звуковата акустика на интериора на автомобила. Това позволява на автомобила да се движи с високи скорости и да работи изключително тихо, като в същото време доставя CD музикален звук, подобен на този на студио. Предният панел се предлага и с навигационна система, която може да използва GPS технология за насочване на автомобила през всеки по-голям град в света.

Серията 7 може да бъде закупена по различни начини. Един от най-добрите начини е да посетите местен дилър на BMW. Интернет или местните жълти страници могат да открият ценна информация относно местоположението на BMW в непосредствения ви регион. Това е идеално, защото искате място, където можете да разгледате Series 7 ръчно и ако е възможно да можете да проведете тест шофиране.

EBay motors също е изключително жизнеспособно място за пазаруване на употребявани BMW Series 7. Това е така, защото сега това се превърна в един от най-надеждните източници на употребявани луксозни моторни превозни средства на планетата, тъй като eBay Motors сега е един от най-големите дилъри в света.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta