Преглед на продукта – Масажен стол Panasonic EP-MA20

П

Има много различни производители на масажни столове, от които да избирате, но този, който е издържал теста на времето, е Panasonic. Те правят масажни столове повече от 35 години. Един от най-новите им кресла е масажният стол EP-MA20. Този преглед на масажния стол ще посочи някои от основните характеристики на този усъвършенстван кресло.

EP MA20 е проектиран с нов сензор за контрол на интензивността. Казва се, че това дава по-равномерно балансиран масаж за всеки тип тяло. Новопроектиран интелигентен двигател се захранва от микропроцесор, който е шест пъти по-бърз от предишния, предлаган от Panasonic.

Този нов балансиран масаж е постигнат чрез разработването на нов валяк, който оказва еднакъв натиск върху всички контактни точки. С новия усъвършенстван микропроцесор информацията за вашето тяло се предава на масажиращия механизъм. Той се настройва много по-бързо от предишните проекти.

Новият сензор за контрол на интензивността ви позволява да използвате дистанционното управление, за да увеличите или намалите интензивността на масажа. Това ви позволява да получите малко по-дълбоко проникване или по-малко проникване в зависимост от вашите желания. Сензорът за контрол на интензитета е разположен на дистанционното управление и може да се регулира при необходимост.

Този кресло се предлага и със система за въздушен масаж. Въздушната система използва 14 въздушни възглавници, които са разположени в опората за краката. Тези въздушни възглавници са специално проектирани, за да прилягат по-добре прасците и краката за успокояващ масаж в стила на компресия.

Друга важна характеристика на този кресло е рефлексологичният масаж на краката. Този кресло има подвижни рефлексологични плочи, разположени под краката. Тези специално проектирани плочи стимулират задействащите точки на краката за облекчаващ рефлексологичен масаж.

Panasonic също така е включила система за разтягане в облегалката. Това помага за облекчаване на сковаността в долната част на гърба, бедрата и бедрата. Въздушната система в тахтата на краката притиска долните крака, като същевременно спуска опората за краката, за да разтегне долната част на тялото.

Това е и задвижващ се кресло. Можете да регулирате столчето обратно автоматично, като използвате дистанционното управление. Двигателите се използват за отпускане на стола назад и повдигане на опората за краката, за да се намери удобна позиция.

Дистанционното управление се предлага с три предварително зададени програми. Тези предварително зададени програми са автоматични програми, които са установени в облегалката. Това ви дава възможност да правите масаж на цялото тяло с едно натискане на бутон.

Трите предварително зададени програми за масаж са шведски, дълбок и шиацу. Всяка от тези отделни програми Ви дава 15-минутен масаж на цялото тяло. Това е чудесен начин да се отпуснете и да оставите легналото да направи своето.

Можете също така да се съсредоточите върху конкретни части на тялото. Има пет различни курса за масаж, от които можете да избирате. Изберете от врата, рамото, средния гръб, долната част на гърба или пълния гръб. Масажът ще бъде ограничен само до зоната, избрана с курса за ръчен масаж.

Дизайнът на този кресло е съвсем съвременен. Креслото има сребърни акценти върху подлакътника, а също и върху основата му. Подлакътниците са дълги наклонени, които са много дълги. Облегалката на стола е много дебела, за да побере наскоро подобрената ролкова моторна система.

Ако търсите някои от по-модерните технологии в масажните столове, които се предлагат днес, проверете масажния стол Panasonic EP-MA 20. Това идва с разнообразни успокояващи програми. Той осигурява релаксиращи и облекчаващи масажи.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta