7 съвета за избор на елегантни и безопасни бебешки колички

7

Изборът на елегантни бебешки колички може да изглежда лесен, но след като сте там, може да бъде много объркващо да изберете правилната. Това е така, защото не знаете как да определите неговата безопасност и трайност. Нека си признаем, почти всички запаси, които виждате в моловете, изглеждат изключително страхотно, но не всички гарантират безопасността на вашето бебе.

Най-честите грешки, които родителите допускат, са да изберат най-евтината, въпреки че марковите колички не са гаранция за безопасността на бебето.

Ето няколко съвета за правилния избор:

1. Безопасността трябва да бъде вашата грижа номер едно. Това означава, че количките трябва да имат предпазен колан. Най-безопасният е 5-точков тип. За да сте сигурни, че бебето ви не се плъзга от колана си, трябва да има каишка за чатала. Освен това предотвратява излизането на бебето от количката.

2. Спирачките са жизненоважни, особено когато изнасяте количките на открито. Трудно е да се каже кога ще бъдем разположени на полегнало място. Затова се уверете, че спирачките работят и са в добро състояние през цялото време.

3. Помислете за неговата стабилност. Наличието на по-широка основа е привидно по-стабилно и е по-малко вероятно да се преобърне, когато детето ви се опита да излезе от количката.

4. Внимавайте и за маневреността му. Не забравяйте да прекарате количката из магазина, преди да я купите. Уверете се, че той функционира добре, когато го завъртите наляво или надясно или назад и напред. Необходимо е, че няма да имате проблем с навигацията му.

5. Проверете колелата. Уверете се, че са добре закрепени, особено за колички за джогинг.

6. Проверете заключващия му механизъм. Опитайте се да сложите бебето си вътре и да видите дали то няма да се срути лесно. Не искате бебето ви да продължава да пада, защото вашата количка не може да понесе тежестта на вашето дете, нали?

7. Уверете се, че няма изпъкнали остри ръбове на която и да е част от него, в противен случай бебето ви може да бъде изложено на наранявания.

Следвайте тези 7 съвета как да определите закупуването на безопасни и елегантни бебешки колички. Друга гаранция, че имате правилното парче, е да проверите етикета. Трябва да е сертифициран по JMPA и ASTM. Ако някога сте успели да закупите дефектна, винаги информирайте CPSC за това.

Ако просто ще отделите време за проверка на това, което купувате, тогава съм сигурен, че никога няма да сбъркате. Не забравяйте, че външният вид може да измами. Така че не просто обмисляйте как изглежда, но не забравяйте да проверите напълно всички важни аспекти на наличието на качествен и ефективен продукт.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta