Какви награди за безопасност има седалката за кола Britax Duo Plus?

К

Както може би вече знаете, столчетата за кола Britax Isofix са безопасни и сигурни, ако са правилно монтирани и това е много по-лесно да се направи със системата Isofix. Въпреки това, въпреки че тези места са строго тествани от самите Britax, те са подложени на също толкова предизвикателни тестове от други независими организации, за да проверят твърденията на компанията.

Когато разглеждаме по-специално Britax Duo Plus, той получава оценка „добър“ в списание ADAC Motorwelt през 2007 г., Европейският тест за NCAP препоръчва / добра награда през 2007 г. и Stiftung Warentest също оценява седалката като „добра“ през 2007 г. Най-много престижната награда във Великобритания трябва да дойде от списание Which, което награди Britax Duo Plus с „Най-добра покупка“ през юни 2009 г.

За ваша информация ADAC е най-големият автомобилен клуб в Европа и съществува повече от 100 години. Публикацията на ADAC, списание Motorwelt, има най-голям тираж в Германия и някои от тестовете, които извършва, включват продукти, свързани с автомобилизма, като детски столчета за кола.

Euro NCAP публикува доклади за безопасност за нови автомобили, включително ефективност на тестовете за удар при превозните средства, включително удари отпред, отстрани и от стълб и удари с пешеходци. Интерес в докладите на Euro NCAP е, че Britax е била предпочитаната седалка за кола в над 3/4 тестове на превозни средства, извършени от тях.

Stiftung Warentest е немска група за безопасност на потребителите с над 40 години опит в тестването на продукти. Констатациите се публикуват в две списания и често по телевизията. Както при повечето от тези групи, констатациите, които публикува, засягат поведението на потребителите и всички оценки, които продуктът получава, се показват гордо заедно с всяка реклама.

Списанието Which говори за себе си във Великобритания и първото му публикуване е през октомври 1957 г. По-рано Асоциацията на потребителите, Which Ltd сега управлява тази благотворителна организация за тестване на продукти и кампании. Той има силна репутация за защита на потребителите, както и че участва в кампании за застъпничество от името на своите членове.

Накратко, тези конкретни столчета за кола Britax Isofix предлагат два начина на монтаж, Isofix или метод с 3 точки. Уникалната система Pivot Link помага да се спре движението напред, а 5-точковият предпазен колан се монтира лесно и бързо. Britax Duo има защита от странични удари, индикатори, които потвърждават, че седалката ви е правилно фиксирана върху куките Isofix и система за тресчотка за сигурна инсталация. Ефективните подложки за гърди помагат да се защити детето, а седалката има 3 легнали позиции за комфорт. Ако искате да фиксирате допълнително седалката, можете да изберете да добавите горния връз и 3-точков колан. Седалката се регулира по височина, когато бебето порасне, а покривалата са добре подплатени и се перат.

Като цяло, столчето за кола Britax Duo Plus Isofix е това, което трябва да имате предвид за вашето дете. Той получи няколко награди за безопасност от независими органи и продължава да бъде популярен избор сред потребителите.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta