Безопасност при пътуване – Топ 5 продукти за сигурност, от които всеки пътник се нуждае

Б

Пътешественик ли сте, който взема всеки нов мод-кон със себе си, когато пътува в чужбина? Или толкова се страхувате да не бъдете обирани или ограбени, че всъщност не се наслаждавате на културата и обкръжението си? Прочетете Топ 5 продукти за сигурност, от които всеки пътник се нуждае в чужбина.

1. Катинар или комбинирана ключалка

Катинари и комбинирани брави са най-универсалните продукти за сигурност при пътуване в чужбина. Трябва да ги използвате от момента, в който напуснете входната врата до момента, в който се върнете отново.

Можете да си купите комплект от 4 катинара, които всички имат един и същ ключ. По този начин не е нужно да носите със себе си цял комплект ключове, само за да влезете в багажа си! Или опитайте с комбинирано заключване. Не са включени клавиши, но трябва да запомните комбинацията. Уверете се, че ключалката действително влиза през циповете на вашия багаж!

Така или иначе, катинарите и комбинираните брави са много удобни за:

  • Заключете багажа си, докато сте в градския транспорт или оставени в багажната стая на хотела.
  • Заключете шкафчето или кутията за съхранение във вашата стая в общежитието.
  • Можете дори да ги използвате за заключване на 2 или 3 парчета багаж заедно. Това ги прави по-трудни за прибиране и кражба.

2. Колан за пари

Лесен начин да скриете парите или кредитните си карти, когато пътувате, е да използвате паричен колан. Те се предлагат в огромен набор от торбички за врата, ленти за кръста, реални колани с цип и дори презрамки за крака. Всичко това са чудесни начини да защитите вещите си.

Ако държите тези колани под дрехите си, практически няма как да бъдете прибрани. Ако обаче постоянно вадите пари от колана си на обществено място, това ще стане много очевидно за всички крадци, които могат да се опитат да ви ограбят. Препоръчваме ви все пак да използвате портфейл с малко количество пари в него и да запазите паричния си колан за вашите пари, паспорт и кредитни карти.

3. Кабелна ключалка

Използвайте кабелна ключалка, за да заключите парчета багаж заедно в багажно помещение или свържете багажа си около седалка, докато спите. Те могат да се отварят с ключ или чрез комбинация. Те са чудесен продукт за сигурност, който можете да използвате, ако използвате много обществен транспорт.

Използвали сме ги за прокарване на ципове и през други катинари, за да ги държим заедно. В нощните влакове поставихме камбана на кабела, така че никой не можеше да докосне раниците ни, без да ги чуем.

4. Mesh Security Products

Продуктите за мрежеста защита стават много популярни сред туристите, особено сред хората, които не са пътували преди. Те ще ви дадат спокойствие, че раницата ви не може да бъде намалена.

Те са основно дамска чанта, раница, калъф за камера или много други видове багаж с метална мрежа, зашита в лигавицата на чантата и каишката. Това ще попречи на всеки потенциален крадец да нарязва чантата ви. Това обаче няма да ви спре от атака за грабване и бягане.

Ако планирате да закупите мрежести продукти за сигурност, не забравяйте да си купите такъв с окото, зашито в облицовката. Не купувайте мрежа, която да преминава през багажа ви. Те са тромави и много капризни, за да се прикрепят и прикрепят правилно.

5. TSA брави

Какво представляват TSA бравите, чувам ли, че питате? TSA означава администрация за транспортна сигурност, агенция на американския отдел за вътрешна сигурност. Ключалката TSA е специален тип катинар или комбинирана брава, която може да се отвори от митническите служители при влизане в САЩ.

Ако не използвате TSA ключалка, има вероятност вашите катинари / комбинирани брави да бъдат счупени от митническите служители. Съществува и потенциалът, че те могат да влязат в багажа ви.

По-горе са Топ 5 продукти за сигурност, които всички пътници трябва да използват. Това не зависи от стила на пътуване, бюджета, възрастта или дестинацията за пътуване. Тези предмети ще пазят вещите ви в безопасност!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta