John Wieland’s Providence – Townhomes в Mableton, GA

J

Духът

Провидънсът на Джон Уиланд улавя същността на малък град, като същевременно предлага лукса на голям град. Впечатляваща комбинация от съвременни удобства и функции се вписват безпроблемно в историческата си архитектура. Затворената общност от красиви градски къщи и клубове се простира на 30 акра открито пространство и зеленина. Тук жителите могат да се насладят на спокоен и релаксиращ начин на живот сред хълмовете и улиците, облицовани с тротоари.

Кварталът

Провидението на Джон Уиланд е планиран и затворен квартал. Тази живописна общност е свят далеч от оживения градски живот, разположен само на две мили от външния периметър на Атланта.

Многобройни пешеходни пътеки, клуб, оборудван с фитнес център, осветен тенис корт и басейн, потапят жителите му в спортните върхове. Тези общи части също са идеални места за жителите да се смесят и да формират общност. Освен това, Resident’s Club разполага с басейн с нулеви вход с повече тенис кортове. Улиците, облицовани с тротоари, придават чар на традиционно проектираните градски къщи, които съставляват този анклав.

Градските къщи

Архитектурата е исторически вдъхновена, уникална и с ниска поддръжка. Къщите в занаятчийски стил са приблизително 1900 квадратни метра и се предлагат в опции с две и три спални. Всички тези домове са оборудвани с най-новите и модерни удобства, като подови настилки, множество бани с естетични принадлежности за баня, отоплителни системи и надеждна система за сигурност. Тези градски къщи започват от ценови диапазон от $ 200 000 и нагоре.

Обикаля

Удобното местоположение на квартала позволява на жителите да пътуват лесно. Точно пред I-285 на Паметника на ветераните, Providence на John Wieland е отлично място, достъпно до всички основни райони на Атланта като Midtown и Downtown, само на няколко минути път с кола. Наблизо Buckhead представя множество молове и пъбове, както и някои чудесни възможности за хранене. Стадионът Търнър и международното летище Хартсфийлд-Джаксън също са на кратко разстояние с кола.

Училище и образование

Mableton се гордее с качественото образование на децата. Основното училище Harmony Leland има репутацията на единственото начално училище в Грузия, възприело модела за изкусно обучение. Тази система набляга на изкуствата като основен модел за учене през целия живот. Средното училище в Линдли е първото средно училище, което внедрява концепцията „училище в училище“ в окръг Коб, докато гимназията Пеббълбрук е отлична гимназия.

Предпазният колан

Гарантирането, че кварталът е безопасен, защитен и без престъпления, е от първостепенен приоритет за администрацията. Съответно, Провидънс има затворен вход и ограниченият брой семейства в квартала поражда наистина малка градска среда.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta