Масажен стол Panasonic Real Pro Ultra EP-30006

М

Real Pro Ultra е създаден, за да ви помогне да постигнете терапевтична мускулна релаксация и да увеличите притока на кръв в цялото тяло. Това е масажен стол, предназначен да спомогне за укрепването на доброто здраве. Серията Real Pro Ultra е технологична платформа за висококачествени здравни кресла от Panasonic. Давам ви задълбочен поглед към масажния стол Panasonic EP-30006.

Panasonic EP-30006 е лесен и ефективен начин за персонализиран масаж. Има четири типа автоматични програми с продължителност 15 минути. Те включват шиацу, шведски, дълбоки тъкани и разтягане на ръцете и краката.

Можете също така да програмирате самостоятелно тази облегалка. Той има функция за памет от четири човека. Всеки човек може да има до шест различни програми. Това ви дава четири различни програми за масаж, които да поставите като свои любими.

Има високотехнологична система за автоматично сканиране на тялото. Това помага да се осигури прецизен, стимулиращ масаж. Тази система за сканиране на тялото създава триизмерна карта на гърба ви, включително кривината на гръбначния ви стълб.

Част от сканирането на тялото също открива вашите точки. В тялото ви има около 350 акупунктури. Този кресло ще нанесе почти 100-те във врата, гърба и раменете. Може да ги насочи като част от този масаж на шиацу.

Има и нов ултра фин масаж за месене, който се съдържа и в този кресло. Нарича се Junetsu. Изпълнява малки кръгови движения с нарастващ натиск. Това е особено облекчаващо за възли в раменете и гърба.

Ако искате раменете и гърба ви да бъдат облекчени изцяло, опитайте с масажа за хващане. Това е особено подходящ масаж за облекчаване на стегнати рамене. Изпълнява се функция за хващане, която помага за облекчаване на стягане в областта на раменете.

Системата за въздушен масаж е доста изчерпателна с 36 въздушни възглавници. Въздушните възглавници са насочени към стъпалата, прасците, седалката, ръцете, ръцете, кръста и раменете. Можете също така да регулирате въздушното налягане, за да получите по-стегнат или нежен масаж.

Това също е напълно задвижван кресло. Наклонът на облегалката на стола е моторизиран. Можете също да регулирате опората за крака, като използвате бутона за захранване, разположен на дистанционното.

Real Pro Ultra осигурява персонализирана масажна терапия на краката ви. Има регулируеми и подвижни рефлексологични плочи. Това включва рефлексологичния масаж на краката в опората за краката, за да осигури облекчение.

В тази облегалка също има система за разтягане. Можете да изпънете ръцете и раменете. Можете също така да изпънете краката. Това помага за облекчаване на сковаността в долната част на гърба, бедрата и бедрата.

Този масажен кресло се предлага с въздушни възглавници за раменете и бедрата. Те леко стискат, за да успокоят седалището, горната част на бедрата и талията. Това може да бъде много облекчаващо за тези, които седят дълги периоди от време.

Този облегалка също се предлага с гъвкав османски крак. Това помага да се настанят по-добре тези, които са по-високи. Османската може да се използва затворена или отворена. Частта на стъпалото ще се върти 90, което ви позволява да преминете краката си за по-добър масаж на прасците.

Масажният стол Panasonic EP-30006 съдържа разнообразие от различни терапевтични процедури. Можете да намерите разтягане, масаж с Junetsu и въздушен компресионен масаж. Това ви дава разнообразие от различни лечения, които да прилагате във времето. Масажният стол Panasonic EP-30006 ви предлага разнообразие от високотехнологични опции с едно натискане на бутон.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta