Chung Shi – Оразмеряване до MBT?

C

Обувки Chung Shi или обувки MBT? MBT е особено горд със своята PU подметка с шарнир под метатарзуса, помагащ за активиране на стабилизиращите мускули. Това означава, че с всяка стъпка средната подметка ще активира голям брой стабилизиращи мускули. Със сигурност фиксираната MBT средна подметка разтяга фасцията и помага за реформиране на арка за тези от нас с плоски крака, което прави MBT особено препоръчителен за фасциит.

Chung Shi има въздушна възглавница със средна подметка, която действа като активна опора на арката. Въздушната възглавница активира рефлексологичните зони и нейният масажиращ ефект стимулира циркулацията. Със сигурност ще бъдете изумени от скока на циркулацията и Chung Shi се препоръчва особено при разширени вени. Макар и по-малко подкрепящ от MBT, Chung има чувството, че работи по-силно на мускулите ви и ще бъдете особено впечатлени, когато стоите неподвижни и усещате как тези отпуснати коремни мускули са изтеглени обратно!

По отношение на грижата за продукта, Chung Shi е по-добър, тъй като те могат да бъдат поставени в пералнята, без да ги унищожават. MBT са по-деликатни и могат да бъдат изтрити само. Въпреки по-високата им поддръжка, MBT могат да бъдат презаредени и централата на Обединеното кралство предлага ефективна услуга за ремонт.

Горната част на MBT е направена от по-дебел материал от Chung Shi и краката ви наистина стават доста горещи. Това поглъщане на топлина е особено вярно за най-продаваните MBT Low Sport Black. MBT стелките са перфорирани за подобряване на способността за дишане и обработени с антибактериален агент. И все пак горните части Chung Shi Grey и Promos имат малки въздушни джобове, които са ефирни и охлаждащи за пръстите на краката.

Естетически погледнато, германският новодошъл е малко по-стилен от MBT, които изглеждат по-големи и груби в сравнение. Въпреки това, новата гама MBT, като Boost, има по-изваяна подметка и смея да го кажа, изглежда по-„нормална“. Изборът на гамата за стил е веган приятелската обувка в сив цвят и фънки червената промоция.

В заключение, Chung Shi е обикновена обувка за колички за захранване на проходилки, в допълнение към ежедневието. С по-естествено усещане за тях, те са по-безопасни за шофиране, практически неразрушими за колоездене (унищожил съм чифт MBT), по-коригиращи от MBT и вие наистина ще усетите как мускулите работят! За да се противодейства на това, MBT са чудесни за джогинг, който е малко популяризиран, по-“пролетен” и по-прощаващ за “забавна разходка” в стил Джон Клийз.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta