Преглед на Honda Civic Hybrid – плюсовете и минусите

П

Притеснявате ли се как високите цени на газа влияят върху бюджета ви? Грижата за околната среда важна ли е за вас? Искате ли кола на разумни цени, която изглежда страхотно и е забавна за шофиране? 2008 Honda Civic Hybrid е колата за вас.

Това хибридно превозно средство използва както бензинов двигател, така и електрически мотор. Тази комбинация дава на собственика си по-добър пробег на газ. Помага и при замърсяване на въздуха, тъй като емисиите са по-ниски. 2008 Honda Civic Hybrid е седан с 4 врати и 5 пътници, който постига 40 mpg в града и 45 mpg на магистралата. Не е нужно да жертвате външния вид, за да получите големия пробег на бензин.

Интериорът и екстериорът отразяват Honda Civic. Този автомобил се предлага с Honda Satellite-Linked Navigation System (TM) * с гласово разпознаване и аудио система cd 160 вата. Екстериорът е описан като футуристичен и елегантен. Дългите предни стъкла и спойлерът отзад на палубата добавят към модерния външен вид. Ще спестявате пари и пътувате стилно.

Безопасността е важен фактор при закупуване на превозно средство. Honda Civic Hybrid от 2008 г. има странични въздушни възглавници, двустепенни въздушни възглавници отпред, странични греди, антиблокиращо спиране, система за заключване на детски седалки и система за контрол на налягането в гумите. Никога няма да се наложи да включите този автомобил, за да презаредите батерията му, той не се нуждае от специален бензин и идва със същите гаранции като обикновената Honda. Цените варират от 22 600 до 24 350.

Можете да намерите повече информация за хибридните автомобили на адрес ProHybrid.com заедно с видео новини, рецензии и инструменти като ценови оферти и калкулатор за автомобилни заеми.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta