Преглед на 2017 VW Tiguan за дилърите на Volkswagen Palm Springs

П

Така че всеки родител, който разглежда ново превозно средство, обикновено има само един важен въпрос преди всички останали въпроси и това е …

Колко безопасен е Tiguan на VW за 2017 г.?

Съществуват 7 технологии за подобряване на стабилността, предназначени да повишат степента на безопасност на изцяло новия 2017 Volkswagen Tiguan.

– Електронно разпределение на спирачното налягане (EBD), което помага за подходяща спирачна мощност, необходима при сценарий на силно спиране.

– Електронният контрол на стабилността може да калибрира енергията от автомобила, за да използва подходящото количество мощност и въртене на всяко колело.

– Интелигентна система за реагиране при срив, която в случай на авария ще задейства въздушните възглавници и ICRS ще изключи горивната помпа, ще отвори вратите ви и ще активира незабавно аварийните си светлини.

– Автоматична система за спиране след сблъсък, в случай на сблъсък понякога автомобилът ви няма да спре. Ето защо тези превозни средства включват автоматична система за спиране след сблъсък, за да ви помогне да спрете автомобила си след сблъсък, което помага да се намалят допълнителните шансове за друг удар.

– Изсушаване на спирачния диск – При валежи спирачките ви ще бъдат изсушени чрез прилагане на чистачките на предното стъкло, за да включите системата за по-уверена спирачна сила при дъжд.

Tiguan на VW осигурява ежедневно приключение

Ако търсите ежедневна авантюристична турбокомпресорна високоефективна и технологична кола, пълна с най-новите функции …

Добре тогава наистина искате да разгледате 2017 Volkswagen Tiguan Sport Utility Vehicle.

Изискано превозно средство, което не просто изглежда страхотно, но и изключително универсално. Друга технологична опция за VW Tiguan за 2017 г.

– Аудио система със сензорен екран.

– Система за камера за обратно виждане.

– Безжична технология с поточно предаване на музика за съвместими устройства като вашия BlackBerry или iPod.

– Сателитно радио Sirius с 3-месечен пробен абонамент на нулева цена за вас.

– Сензорна навигационна система.

– Fender premium стерео.

Започвайки на цена от 24 995 долара, този специфичен SUV получава 20 mpg в града и 24 mpg на магистралите на Съединените американски щати.

Както казах по-рано, че когато седнете зад волана, се случва магията … Сега ще усетите силата на 4-цилиндровия 2.0-литров TSI двигател с 200 к.с. плюс въртящ момент от 207 паунда.

Включете предлаганото задвижване на четирите колела 4MOTION за допълнителен контрол на сцеплението, за да подобрите пъргавината и управляемостта.

Характеристики на двигателя за Volkswagen Tiguan 2017.

– 4-цилиндров 2.0L TS! Двигател с 200 к.с.

– 6-степенна автоматична скоростна кутия.

– 20 градски мили и 24 магистрали на мили.

– 207 паунда фута въртящ момент.

– Тунинг-спортно окачване като предлагана опция за забележителен контрол на задвижването.

Външни атрибути на 2017 Tiguan от Volkswagen.

За по-спортен външен вид можете да изберете 16-инчови алуминиеви джанти или да изберете по-голяма джанта и гуми, като 17-инчови, 18-инчови или дори 19-инчови джанти.

Други опции включват електрически отопляеми външни огледала в рамките на вграден мигач и наличен багажник на покрива.

HID фарове с LED дневни светлини за по-жизнена гама светлина, за да подобрят видимостта в средата на нощното шофиране. По този начин очите ви ще имат много по-малко напрежение, за да видят пътното платно. Освен това, осветени в ъгъла светлини за мъгла за по-добра видимост при условия на намалена светлина.

Допълнителни акценти като навигационната система GPS завой по завой също могат да бъдат показани в клъстера на скоростомера, за да фокусирате погледа си върху пътя. Свързването на вашите устройства с Bluetooth не се спира само на iPhone и Android …

Можете да свържете и безжична камера, като Go Pro Hero 4 и Hero 4 Sessions. Които са полезни за тези пътувания до плажа или планината. Независимо дали сърфирате, карате ски или сноуборд, уловете всеки момент от пътуването.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta