Запознайте се с напълно преработената 2011 Toyota Sienna – Шофирането на миниван става готино през 2010 г.!

З

С добре документираните проблеми на Toyota с напомнянето на акселератора в последно време, вие изобщо сте готови да си купите Toyota. Всъщност самата Toyota Sienna през 2010 г. е изпратена обратно от изтегляне поради потенциален проблем с корозията в кабела на носача на резервната гума. Това, което може би не знаете, е, че новата 2011 Toyota Sienna не е била повлияна от нито един от тези проблеми и всъщност е първата напълно преработена Sienna от седем години. Освен това стандартно се предлага със системата Star Safety на Toyota и като се има предвид, че Toyota работи много усърдно и харчи 1 милион долара на час за изследвания, за да подобри имиджа им, безопасността няма да е нещо, за което ще трябва да се притеснявате твърде много по отношение на техните превозни средства . Но дали Toyota Sienna 2011 е подходяща за вас и вашето семейство?

Като начало, екстериорът на Sienna от 2011 г. е напълно преработен. Новата облицовка на SE е особено хлъзгава и може да се похвали с 19-инчови лети джанти и задни светлини на Altezza. 2.7-литров, 4-цилиндров двигател вече се предлага стандартно в основата и LE-та гарнитури с много впечатляваща икономия на гориво от 19 мили на галон в града и 26 mpg на магистралата. За тези, които предпочитат мощност пред икономия, 3.5-литровият V6 двигател с мощност 265 конски сили остава опция, но предлага малко по-ниска икономия на гориво. Освен това Sienna сега се предлага с 6-степенна автоматична скоростна кутия и все още е единственият миниван с налично задвижване на всички колела (AWD). Двете най-вълнуващи функции обаче са плъзгащите се седалки на втория ред с места за сядане в кресло (с прякор „Lounge Seating“) и развлекателният център Dual View, който ви позволява да възпроизвеждате два видеоклипа наведнъж. Други забележителни характеристики включват електрически прозорци, задни плъзгащи се врати, безключова система Smart Key със стартиране с бутон, антиблокиращи спирачки, стабилност и контрол на сцеплението и изчерпателен набор от въздушни възглавници. Тези функции се предлагат стандартно за всички облицовки. Най-добрите част е цената – базовата тапицерия LE започва от под $ 25 000, което е с около $ 2 000 по-малко от Honda Odyssey.

С всички страхотни нови функции на Sienna и много достъпна цена на стикера, би било глупаво поне да не разглеждаме Sienna като основно семейно превозно средство. И с всички страхотни сделки, които Toyota в момента има, сега може би е най-доброто време за закупуване на Toyota.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta