شنبه، 25 مهر 1405

ادعای جنجالی کارشناس صداوسیما: «عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد»

5 ماه قبل
بازدید: 104
کد خبر: 000159191
0
ادعای جنجالی کارشناس صداوسیما: «عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد»

اظهارات اخیر ابوالفضل اقبالی، از طراحان لایحه عفاف و حجاب، در یک برنامه تلویزیونی واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشته است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از بامدادنو: اظهارات تازه کارشناس صداوسیما درباره حجاب در شبکه‌های اجتماعی بازتاب گسترده‌ای داشته است.

ابوالفضل اقبالی، از طراحان لایحه عفاف و حجاب در تلویزیون گفت: موساد ساعتی ۳ دلار می‌دهد که دختران با تاپ و شلوار در میدان ولیعصر راه بروند، عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد!

 او در این برنامه مدعی شد که برخی اقدامات مرتبط با حجاب در کشور با حمایت خارجی انجام می‌شود و حتی ادعا کرد موساد برای حضور برخی افراد با پوشش خاص در خیابان‌ها پول پرداخت می‌کند. همچنین او گفت که عدم ابلاغ قانون حجاب می‌تواند در شکل‌گیری برخی تنش‌ها و حوادث نقش داشته باشد؛ سخنانی که به سرعت در فضای مجازی بازنشر و بحث‌برانگیز شد.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar