یکشنبه، 26 مهر 1405

استقلال، سپاهان و تراکتور راضی به میزبانی در کشور ثالث

9 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000147546
0
استقلال، سپاهان و تراکتور راضی به میزبانی در کشور ثالث

تیم‌های استقلال، سپاهان و تراکتور به تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا برای برگزاری بازی‌های خانگی خود در کشورهای ثالث راضی شده‌اند. این تصمیم در مراحل حذفی لیگ نخبگان و لیگ 2 آسیا اتخاذ شده است. تیم‌های ایرانی تا ۵ بهمن فرصت دارند تا ورزشگاه مورد نظر خود را به AFC اعلام کنند.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , مدتی بود که موضوع سلب میزبانی تیم‌های ایرانی برای برگزاری بازی‌های خانگی در لیگ نخبگان و لیگ 2 قهرمانان آسیا مطرح می‌شد، موضوعی که در سال‌های گذشته نیز به دلایل گوناگون به انجام رسید و تیم‌های ایرانی برای برگزاری بازی‌های آسیایی خود به کشورهای همسایه رفتند.

برگزاری بازی‌ها در کشور ثالث تصمیمی است که کنفدراسیون فوتبال آسیا به تازگی اعلام کرده و سه تیم تراکتور، سپاهان و استقلال باید در مراحل حذفی از حریفان خود در خارج از ایران میزبانی کنند.

هر چند بازی‌های مراحل حذفی لیگ نخبگان آسیا به طور متمرکز در کشور عربستان سعودی برگزار خواهد شد اما دو تیم سپاهان و استقلال در لیگ 2 آسیا و تراکتور در لیگ نخبگان آسیا باید در کشور ثالث از حریفان خود پذیرایی کنند. در این بین اعلام شد که تیم‌های ایرانی تا تاریخ ۵ بهمن فرصت دارند تا ورزشگاه مورد نظر خود را به AFC معرفی کنند.

اما در این برهه به دلایل گوناگون برگزاری بازی خارج از ایران مورد استقبال تیم‌های ایران قرار گرفته است. موضوع نخست که رضایتمندی را به دنبال دارد در خصوص برگزاری بازی در چمن هموار است، این در حالی است که تیم‌های استقلال و پرسپولیس حتی برای میزبانی از رقبای خود در لیگ برتر هم به شهرهای دیگری پناه بردند که از نظر کیفیت چمن در شرایط خوبی قرار دارند. به طور قطع استقلال برای برگزاری بازی مقابل تیم الحسین در ورزشگاه شهدای شهر قدس با مشکل مواجه می‌شد اما با برگزاری بازی در ورزشگاه‌های مناسب کشور امارات این مشکل برطرف خواهد شد.

کیفیت نامناسب چمن ورزشگاه‌ها ماه‌هاست که به چالش تبدیل شده است و بارها مسئولان از رفع این مشکل صحبت کرده‌اند که البته هیچ گاه این اتفاق نیفتاد و این تیم‌ها در برگزاری بازی در چمن‌های نامناسب محکوم بودند، موضوعی که باعث شد تا تیم‌ها با مصدومیت‌های زیادی مواجه شوند اما حالا با تغییر میزبانی تیم‌ها و برگزاری بازی در چمن هموار می‌تواند منجر به اجرای برنامه‌های فنی تیم‌ها شود.

فوتبال

یکی دیگر از موضوعاتی که می‌تواند مورد رضایت تیم‌ها باشد، تسهیل شدن برقراری ارتباط میان بازیکنان خارجی و خانواده‌های‌شان خواهد بود. اخیراً بازیکنان استقلال برای دیدار با خانواده خود راهی خارج از ایران شدند و این موضوع نگرانی‌هایی را به وجود آورد که بازی در کشور ثالث مشکلات احتمالی را از بین خواهد برد.

علاوه بر این موضوعات دیگری همچون مشکل بلیت‌فروشی اینترنتی هم مطرح است که این موضوع می‌تواند راه علاج نمایندگان ایران باشد. البته در سوی مقابل برگزاری بازی‌های دوستانه در کشور ثالث هزینه بیشتری را ‌طلب می‌کند که البته به نظر می‌رسد تیم‌ها با توجه به مسائل اشاره شده، با روی باز از این هزینه استقبال می‌کنند.

در همین رابطه باشگاه استقلال قصد دارد در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ در امارات از تیم الحسین اردن میزبانی کند. علاوه بر این شنیده می‌شود که تیم سپاهان هم خواستار برگزاری بازی در قطر است و تراکتور هم که تنها نماینده کشورمان در لیگ نخبگان محسوب می‌شود، در دبی بازی‌های خانگی‌اش را برگزار می‌کند.

فوتبال

البته در گذشته درآمد استقلال و پرسپولیس از برگزاری بازی خارج از ایران و بلیت‌فروشی قابل توجه بود و کم از درآمد داخلی نداشت و حتی در برخی بازی‌ها بیشتر هم بود که بازی در کشور ثالث به هرحال این امکان را ایجاد می‌کند که بلیت‌فروشی هم بشود.

تیم‌های ایرانی راضی به بازی در خارج از کشور، AFC تصمیم گرفت!

کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم گرفت تا بازی‌های خانگی تیم‌های استقلال، سپاهان و تراکتور در مراحل حذفی لیگ نخبگان و لیگ 2 آسیا در کشورهای ثالث برگزار شود. این تیم‌ها بدون هیچ اعتراضی به این تصمیم پذیرفتند و اکنون در حال انتخاب ورزشگاه مناسب برای میزبانی هستند.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar