یکشنبه، 26 مهر 1405

اشک‌های اسپیناتزولا پس از حذف ایتالیا؛ «جام جهانی ۲۰۲۶ آخرین شانس من بود»

7 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000153244
0
اشک‌های اسپیناتزولا پس از حذف ایتالیا؛ «جام جهانی ۲۰۲۶ آخرین شانس من بود»

پس از حذف تلخ تیم ملی ایتالیا از مسیر صعود به جام جهانی ۲۰۲۶، لئوناردو اسپیناتزولا با ناراحتی شدید از از دست رفتن این فرصت بزرگ سخن گفت و آن را «آخرین شانس» خود برای حضور در این رقابت‌ها دانست. آتزوری در فینال پلی‌آف مقابل بوسنی و هرزگوین ابتدا با گل زودهنگام مویزه کین پیش افتاد، اما اخراج الساندرو باستونی در نیمه اول جریان بازی را تغییر داد و در نهایت گل هریس تاباکوویچ بازی را به تساوی کشاند.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , کابوس تیم ملی ایتالیا در صحنه بین‌المللی سه‌شنبه شب ادامه پیدا کرد و این تیم پس از شکست در ضربات پنالتی مقابل بوسنی و هرزگوین، به سومین غیبت پیاپی در جام جهانی محکوم شد. با وجود این که آتزوری در فینال پلی‌آف با گل زودهنگام مویزه کین پیش افتاد اما الساندرو باستونی درست پیش از پایان نیمه اول اخراج شد و در نهایت این تیم با گل تساوی هریس تاباکوویچ در دقیقه ۷۹ متوقف شد.

قرعه ضربات پنالتی در ادامه برای تیم جنارو گتوزو مرگبار از کار درآمد چون ساندرو تونالی تنها بازیکن ایتالیایی بود که توانست ضربه‌اش را به گل تبدیل کند. با از دست رفتن پنالتی‌های پیو اسپوزیتو و برایان کریستانته، بوسنی با پیروزی قاطع ۱-۴ در ضربات پنالتی بلیتش را برای حضور در آمریکای شمالی قطعی کرد و قهرمان چهار دوره جهان را در شوکی کامل فرو برد.

اسپیناتزولا

اسپیناتزولا بلافاصله پس از این شکست به RAI Sport گفت: «بعد از ۹۰ دقیقه بازی با ۱۰ نفر، با چنگ و دندان خودمان را به ضربات پنالتی رساندیم، سه یا چهار موقعیت برای بردن بازی داشتیم.»

این مدافع به‌وضوح از صحنه‌های ویرانگر رختکن تحت تأثیر قرار گرفته بود و به تأثیر این نتیجه بر بازیکنان جوان‌تر تیم اشاره کرد که امیدوار بودند غرور ملی را بازگردانند. او اضافه کرد: «برای ما، برای خانواده‌هایمان، برای همه بچه‌های ایتالیایی که دوباره ایتالیا را در جام جهانی نخواهند دید، این ناامیدی بسیار بزرگی است. دیدن بازیکنان جوان که گریه می‌کنند واقعاً غم‌انگیز است اما آنها آینده بهتری خواهند داشت.

اتفاقات جریان بازی را تعیین می‌کنند. می‌دانستیم وقتی ۱۰ نفره شدیم کار بسیار سخت خواهد شد اما باز هم چندین موقعیت ساختیم. حالا دیگر فایده‌ای ندارد درباره آن صحبت کنیم، این ناامیدی عظیم وجود دارد. این قطعاً آخرین فرصت من برای رسیدن به جام جهانی بود اما برای تمام ایتالیا احساس ناراحتی می‌کنم.»

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar