یکشنبه، 10 آبان 1405

اولین بازیکن در فهرست سیاه هواداران پرسپولیس

56 دقیقه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000544912
0
اولین بازیکن در فهرست سیاه هواداران پرسپولیس

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از برترین ها، هواداران پرسپولیس پس از نمایش پوریا لطیفی‌فر مقابل نساجی، با انتشار ویدیویی از گل زیبای این بازیکن در زمان حضورش در گل‌گهر، به انتقاد از عملکرد او پرداختند.

لطیفی‌فر زمانی که پیراهن گل‌گهر را بر تن داشت، در موقعیتی مشابه موفق به زدن گلی تماشایی مقابل پرسپولیس شده بود؛ اما حالا که به جمع سرخ‌پوشان اضافه شده، در دیدار روز گذشته برابر نساجی، در موقعیتی تقریباً مشابه فرصت گلزنی را به شکلی عجیب از دست داد و ضربه‌اش را با اختلاف زیاد به آسمان کوبید.

همین تفاوت در عملکرد این بازیکن، واکنش تعدادی از هواداران پرسپولیس را به دنبال داشته است. آن‌ها با بازنشر گل دوران حضور لطیفی‌فر در گل‌گهر و مقایسه آن با ضربه ناکامش مقابل نساجی، نارضایتی خود را نشان دادند و حتی نام او را به‌عنوان یکی از گزینه‌های خروج از پرسپولیس مطرح کردند.

برچسب ها

خبرنگار : همتی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
اخبار پر بازدید
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar