جمعه، 24 مهر 1405

اوکراین دو چینی را به جاسوسی از برنامه موشکی‌اش متهم کرد

1 سال قبل
بازدید: 160
کد خبر: 000153882
0
اوکراین دو چینی را به جاسوسی از برنامه موشکی‌اش متهم کرد

سرویس امنیت داخلی اوکراین امروز اعلام کرد که دو تبعه چینی را به ظن جمع‌آوری اطلاعات درباره تولید موشک‌های «نپتون» اوکراین بازداشت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز (ایونا ) به نقل از خبرگزاری فارس :سرویس امنیت داخلی اوکراین امروز اعلام کرد که دو تبعه چینی را به ظن جمع‌آوری اطلاعات درباره تولید موشک‌های «نپتون» اوکراین بازداشت کرده است. در بیانیه‌ای که از سوی سرویس امنیت اوکراین (SBU) منتشر شد، آمده که یک دانشجوی ۲۴ ساله سابق در کی‌یف پس از دریافت اسنادی از این نهاد، بازداشت شده است. جوان چینی که پس از اخراج از دانشگاه در سال ۲۰۲۳ (به‌دلیل عملکرد ضعیف درسی) همچنان در اوکراین مانده بود، تلاش کرده بود یک شهروند اوکراینی دارای دسترسی به اطلاعات دفاعی محرمانه را برای کسب داده‌های فنی درباره سامانه موشکی RK-360MC نپتون جذب کند. مدتی بعد، پدر او نیز بازداشت شد؛ فردی که به گفته SBU قصد داشته این اسناد را به سرویس‌های اطلاعاتی چین منتقل کند.

هر دو فرد به جاسوسی متهم شده‌اند و در صورت محکومیت، با مجازات حداکثر ۱۵ سال زندان و مصادره‌ی اموال روبه‌رو خواهند شد. از آغاز جنگ در اوکراین، چین بارها از سوی کی‌یف و کشورهای غربی حامی آن به حمایت از روسیه متهم شده است. این اتهامات شامل ارسال تجهیزات و فناوری‌های نظامی، کمک به دور زدن تحریم‌ها و حمایت سیاسی از کرملین می‌شود. اوکراین همچنین اخیراً مدعی شد که چند نیروی چینی را در میدان جنگ به اسارت گرفته است. اتهاماتی که پکن قویاً رد کرده و بر موضع رسمی خود مبنی بر لزوم حل بحران از طریق راه‌کارهای دیپلماتیک و سیاسی تأکید دارد.

خبرنگار : نوذری

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar