یکشنبه، 26 مهر 1405

ایتالیا غایب بزرگ جام جهانی/ ترکیه مسافر جام ۲۰۲۶ شد

7 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000153113
0
ایتالیا غایب بزرگ جام جهانی/ ترکیه مسافر جام ۲۰۲۶ شد

تیم ملی فوتبال ایتالیا با شکست برابر بوسنی برای سومین دوره پیاپی نتوانست جواز جام جهانی را به دست آورد این در حالی است که ترکیه توانست راهی این رقابت بزرگ شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ایسنا، در پلی آف جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره اروپا چهار بازی برگزار شد.

در حساس ترین بازی تیم ملی فوتبال ایتالیا به مصاف بوسنی رفت که این بازی در پایان وقت های اصلی و اضافی با تساوی یک بر یک به پایان رسید تا کار به ضربات پنالتی کشیده شود.

در ضربات پنالتی این بوسنی بود که دست به شگفتی زد و به پیروزی رسید تا ایتالیا برای سومین دوره پیاپی نتواند جواز حضور در جام جهانی را به دست آورد.

در دیگر بازی حساس، ترکیه با یک گل کوزوو را شکست داد و جواز حضور در این رقابت بزرگ را کسب کرد.

سوئد هن با پیروزی ۳ بر ۲ برابر لهستان و چک با پیروزی برابر دانمارک در ضربات پنالتی دو کشور دیگری بودند که مسافر جام جهانی شدند.

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar