یکشنبه، 26 مهر 1405

بازگشت تنها مربی خارجی تیم فوتبال استقلال؛ اوزجان بیزاتی دوباره در تمرین آبی‌ها

6 ماه قبل
بازدید: 102
کد خبر: 000154814
0
بازگشت تنها مربی خارجی تیم فوتبال استقلال؛ اوزجان بیزاتی دوباره در تمرین آبی‌ها

پس از توقف طولانی تمرینات استقلال و خروج مربیان و بازیکنان خارجی از ایران، اوزجان بیزاتی، مربی ترکیه‌ای این تیم، تنها چهره خارجی است که دوباره به تهران بازگشته است. او روز گذشته وارد ایران شد و امروز در تمرینات استقلال در کمپ ناصر حجازی حضور پیدا کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از خبر آنلاین , تمرینات استقلال از روز گذشته در کمپ زنده‌یاد ناصر حجازی شروع شد. استقلال آخرین بار یک روز قبل از بازی با فجر سپاسی یعنی در روز پنج شنبه ۷ اسفند تمرین کرده بود.

اما یک روز بعد از بازی با فجر سپاسی یعنی روز ۹ اسفند حمله نظامی آمریکا و اسراییل به ایران آغاز شد. اتفاقی که تعطیلی مسابقات لیگ برتر و در پی آن تعطیلی تمرینات تیم‌های لیگ برتری را در پی داشت.

بعد از این اتفاق بازیکنان و مربیان خارجی فوتبال ایران به تدریج از ایران خارج شدند. جنگ حدود ۴۰ روز طول کشید و اواسط هفته گذشته آتش‌بس موقت اعلام شد. اما بعد از آتش‌بس هیچ خبری از بازگشت مربیان و بازیکنان خارجی به فوتبال ایران نیست.

البته هنوز مشخص نیست مسابقات لیگ برتر ادامه پیدا می‌کند یا نه. به همین دلیل هم نمی‌شود از بازیکنان و مربیان خارجی انتظار داشت که علیرغم مشخص نبودن وضعیت مسابقات به ایران برگردند.

در این میان البته یک استثنا وجود دارد. اوزجان بیزاتی مربی ترکیه‌ای استقلال روز گذشته وارد تهران شد و امروز در تمرین استقلال حضور پیدا کرد. او هم مثل سایر خارجی‌ها بعد از شروع جنگ ایران را ترک کرد و به کشورش برگشت.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar