شنبه، 25 مهر 1405

بازیکن سابق پرسپولیس از ترکیب خیبر خرم آباد خط خورد

3 روز قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000540783
0
بازیکن سابق پرسپولیس از ترکیب خیبر خرم آباد خط خورد

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه ,خیبر خرم‌آباد در آستانه دیدار معوقه هفته هفتم لیگ برتر فوتبال ایران مقابل پرسپولیس، با غیبت یکی از بازیکنان خود روبه‌رو شده است. حمید طاهرخانی که در تمرین روز گذشته دچار پیچ‌خوردگی مچ پا شد، نمی‌تواند تیمش را در این مسابقه همراهی کند.

این اتفاق در شرایطی رخ داده که خیبر برای کسب سه امتیاز خانگی مقابل پرسپولیس آماده می‌شود. فراز کمالوند با توجه به مصدومیت این بازیکن، نمی‌تواند در مسابقه پیش‌رو از توانایی‌های او استفاده کند؛ موضوعی که ممکن است بر برنامه‌های تاکتیکی نماینده خرم‌آباد تأثیر بگذارد.

حمید طاهرخانی؛ پرسپولیسی سابق در ترکیب خیبر

حمید طاهرخانی فوتبال خود را از آکادمی پرسپولیس آغاز کرد و در دوران سرمربیگری برانکو ایوانکوویچ به‌عنوان یکی از استعدادهای جوان این باشگاه شناخته شد. او در سال‌های ابتدایی حضورش در جمع سرخ‌پوشان توانست فرصت بازی در تیم بزرگسالان را به دست آورد و تجربه حضور در یکی از پرطرفدارترین تیم‌های فوتبال ایران را کسب کند.

طاهرخانی پس از آن مسیر حرفه‌ای خود را در تیم‌های مختلف ادامه داد و در نهایت به خیبر خرم‌آباد پیوست. او در فصل گذشته نیز برای این تیم به میدان رفت و در تقابل با پرسپولیس عملکرد مؤثری داشت.

خاطره تلخ پرسپولیس از پاس گل طاهرخانی

یکی از نکات قابل توجه درباره غیبت این بازیکن، نقش او در دیدار فصل گذشته دو تیم است. حمید طاهرخانی در بازی رفت خیبر و پرسپولیس با ارسال پاس گل، در پیروزی دو بر یک تیم خرم‌آبادی سهم داشت.

اکنون او به دلیل مصدومیت نمی‌تواند در دیدار پیش‌رو برابر تیم سابقش به میدان برود. این غیبت در شرایطی اتفاق افتاده که خیبر به دنبال تکرار موفقیت گذشته و کسب امتیاز در خانه است.

برنامه فراز کمالوند برای جدال با پرسپولیس

غیبت حمید طاهرخانی می‌تواند یکی از دغدغه‌های کادر فنی خیبر پیش از مسابقه باشد. فراز کمالوند باید برای این دیدار معوقه لیگ برتر، ترکیب و برنامه‌های تیمش را بدون حضور این بازیکن آماده کند.

از سوی دیگر، پرسپولیس نیز در تلاش است در این مسابقه نتیجه مطلوبی کسب کند. تقابل خیبر خرم‌آباد و پرسپولیس با توجه به سابقه دیدارهای دو تیم و اهمیت امتیازهای لیگ برتر، از مسابقات مورد توجه فوتبال ایران خواهد بود؛ مسابقه‌ای که طاهرخانی این بار به‌دلیل مصدومیت، از حضور در آن محروم است.

برچسب ها

خبرنگار : همتی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar