شنبه، 25 مهر 1405

باشگاه پرسپولیس: سروش رفیعی فعلاً ماندنی است؛ بازگشت به تمرینات از اوایل خرداد

5 ماه قبل
بازدید: 103
کد خبر: 000158473
0
باشگاه پرسپولیس: سروش رفیعی فعلاً ماندنی است؛ بازگشت به تمرینات از اوایل خرداد

سروش رفیعی که به‌دلیل غیبت در تمرینات با جریمه ۱۰ درصدی و جریمه تعلیقی مشابه از سوی کمیته انضباطی پرسپولیس مواجه شده، همچنان تا پایان فصل با این باشگاه قرارداد دارد. با وجود گمانه‌زنی‌ها درباره پایان همکاری او، مدیران پرسپولیس برنامه آغاز تمرینات را برای اوایل خرداد اعلام کرده‌اند و انتظار می‌رود رفیعی نیز در این تمرینات حاضر شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ایسنا , سروش رفیعی پس از جریمه انضباطی توسط پرسپولیس به دلیل غیبت در تمرینات، کماکان تا پایان فصل با پرسپولیس قرارداد دارد.

سروش رفیعی به دلیل غیبت در تمرینات از سوی کمیته انضباطی پرسپولیس به میزان ۱۰ در صد مبلغ قرارداد خود جریمه شد و به همین میزان نیز به صورت تعلیقی جریمه شد.

در شرایطی که برخی خبرها مبنی بر پایان کار سروش رفیعی در پرسپولیس حکایت دارد اما این بازیکن تا پایان فصل جاری با پرسپولیس قرارداد دارد و با توجه به تصمیم مدیران پرسپولیس برای آغاز تمرینات از اوایل خرداد، انتظار می‌رود این بازیکن نیز به تمرینات سرخپوشان برای ادامه فصل جاری اضافه شود.

رفیعی همزمان با آغاز تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، از کشور خارج شد.

 او پس از آغاز تحولات اخیر از ایران خارج شده بود، اما باشگاه تأکید دارد پرونده انضباطی او بسته شده و ادامه همکاری طبق قرارداد فعلی در جریان است.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar