شنبه، 25 مهر 1405

تداوم حمایت تسلیحاتی آمریکا از تل آویو

7 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000150143
0
تداوم حمایت تسلیحاتی آمریکا از تل آویو

وزارت امور خارجه آمریکا فروش ۱۲ هزار بمب ۴۷۰ کیلوگرمی به هم‌دست صهیونیست خود را تأیید کرد.

به گزارش خبرنگار بین الملل ایونا به نقل از ایسنا، در حالی که تهاجم وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان ادامه دارد، وزارت امور خارجه آمریکا فروش ۱۲ هزار بمب ۴۷۰ کیلوگرمی به هم‌دست صهیونیست خود را تأیید کرد.

دفتر سیاسی- نظامی وزارت خارجه آمریکا، مدعی شد: این فروش توانایی اسرائیل را برای مقابله با تهدیدهای فعلی و آینده افزایش می‌دهد و آن را تقویت می‌کند و به عنوان عامل بازدارنده در برابر تهدیدهای منطقه‌ای عمل می‌کند.

این گزارش حاکی است: علاوه بر مهمات، این قرارداد خدمات مهندسی، پشتیبانی و کمک‌های فنی دولت ایالات متحده و شرکت‌های پیمانکار را نیز شامل می‌شود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز جمعه اعلام کرد که پیمانکاران اصلی دفاعی ایالات متحده موافقت کرده‌اند که تولید سلاح‌های پیشرفته خود را چهار برابر کنند.

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar