جمعه، 24 مهر 1405

توافق آنچلوتی و برزیل برای ادامه همکاری

9 ماه قبل
بازدید: 102
کد خبر: 000148606
0
توافق آنچلوتی و برزیل برای ادامه همکاری

کارلو آنچلوتی سرمربی تیم ملی برزیل، احتمالا تا سال ۲۰۳۰ به کار خود در سمت سرمربی‌گری این تیم ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ایسنا، کارلو آنچلوتی مربی ایتالیایی و فدراسیون فوتبال برزیل برای تمدید قرارداد به توافق شفاهی رسیده‌اند و انتظار می‌رود قرارداد جدید در هفته‌های اول فوریه امضا شود.

آنچلوتی در حال حاضر سالانه حدود ۱۰ میلیون یورو از تیم ملی برزیل درآمد دارد. قرارداد جدید او نیز تقریباً به همین میزان خواهد بود.

این مربی ایتالیایی، اولین سرمربی خارجی برزیل محسوب می‌شود که در پایان فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴ رئال مادرید را ترک کرد تا جایگزین دوریوال جونیور شود که در ماه مارس پس از ۱۴ ماه مربی‌گری برکنار شد. 

آنچلوتی یکی از موفق‌ترین مربیان تاریخ پنج بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده و شش بار نیز با میلان، چلسی، پاری سن ژرمن، بایرن مونیخ و مادرید قهرمان لیگ شده است.

جام جهانی ۲۰۲۶ اولین باری خواهد بود که آنچلوتی هدایت یک تیم ملی را در این تورنمنت بر عهده دارد. او در سال ۱۹۹۴ به عنوان دستیار آریگو ساکی در رسیدن ایتالیا به فینال فعالیت کرد.

برزیل به دنبال اولین قهرمانی خود در جام جهانی از سال ۲۰۰۲ است، چرا که در دو تورنمنت اخیر در مرحله یک چهارم نهایی حذف شده است.

خبرنگار : شیفت

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar