شنبه، 25 مهر 1405

تیم فوتبال استقلال تهران با ترکیب جدیدی به میدان می‌رود! ساپینتو چند بازیکن را در پست‌های جدید مورد آزمایش قرار می‌دهد

9 ماه قبل
بازدید: 102
کد خبر: 000146508
0
تیم فوتبال استقلال تهران با ترکیب جدیدی به میدان می‌رود! ساپینتو چند بازیکن را در پست‌های جدید مورد آزمایش قرار می‌دهد

در مسابقه برابر فولاد هرمزگان، استقلال تصمیم به ارائه ترکیبی جدید گرفته است. ریکاردو ساپینتو قصد دارد بازیکنانی را در پست‌های مختلف مورد ارزیابی قرار دهد تا بهتر بتواند از تمامی قابلیت‌های آنها بهره ببرد. آرمین سهرابیان پس از مدتی طولانی دوباره در پست مدافع چپ به میدان می‌رود، چیزی که جذابیت ویژه‌ای برای طرفداران دارد.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , استقلال در حالی مقابل فولاد هرمزگان قرار خواهد گرفت که در این مسابقه ریکاردو ساپینتو از چند بازیکن تیمش در پست‌های مختلف بازی خواهد گرفت تا به نوعی آلترناتیو بازیکنانی که در نیم فصل نخست به میدان رفتند باشند.

حضور آرمین سهرابیان در پست مدافع چپ بعد از مدت‌ها یکی از نکات جالب توجه است که ساپینتو تصمیم به استفاده از او در این پست گرفته است، این در حالی است که آبی‌ها روی نیمکت ابولفضل جلالی و ابولفضل ذلیخایی دو چپ‌پای با سابقه ملی در رده بزرگسالان و پایه را در اختیار دارد.

دیگر تغییر حضور همزمان قلی‌زاده و کوشکی در زمین است که معمولا این بازیکنان در سمت چپ زمین در طول نود دقیقه جانشین هم می‌شدند، با توجه به اینکه قلی‌زاده چند مسابقه دیگر هم در پست هافبک هجومی بازی کرده است بار دیگر در این پست مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

بازگشت محمدحسین اسلامی به پست وینگر راست در روز نیمکت نشینی یاسر آسانی هم از دیگر نکات ترکیب استقلال و البته حضور ابولفضل زمانی به عنوان زوج چشمی در غیاب هافبک‌های دفاعی پرتعداد استقلال یک فرصت ویژه برای این بازیکن جوان است که در مدت حضورش در استقلال در پست‌های مدافع راست، هافبک میانی و هافبک هجومی استفاده شده است.

با این چیدمان و بهم ریختن کامل بازیکنان و شرح مسئولیت جدید به آنها باید دید آبی‌ها مقابل حریف دسته دومی‌شان چه نمایشی خواهند داشت.

استقلال تهران در حال رونمایی از بازیکنان در پست‌های جدید! ساپینتو ترکیب جدیدی را آماده می‌کند

استقلال در مسابقه برابر فولاد هرمزگان، تصمیم به رونمایی از چند بازیکن در پست‌های جدید گرفته است. ریکاردو ساپینتو قصد دارد بازیکنانی را در موقعیت‌های مختلف مورد ارزیابی قرار دهد که در نیم فصل اول در پست‌های متفاوتی به میدان رفته‌اند. یکی از جذابیت‌های این ترکیب، بازگشت آرمین سهرابیان به پست مدافع چپ است که پس از مدتی طولانی دوباره در این موقعیت به میدان می‌رود. همچنین حضور همزمان قلی‌زاده و کوشکی در سمت چپ زمین، چالش جدیدی را برای تیم ایجاد کرده است. محمدحسین اسلامی نیز در پست وینگر راست بازگشته است و این فرصتی است برای او تا دوباره به میدان بازی بپردازد. این تغییرات نشان‌دهنده تلاش استقلال برای ایجاد تنوع در بازی و ارزیابی قابلیت‌های بازیکنان در موقعیت‌های مختلف است.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar