تیم فولاد اهواز از سرمربی تیم جدا شد! تغییرات بزرگ در اهواز!
یحیی گلمحمدی، از تیم جدا شد. این تصمیم در شرایطی اتخاذ شد که فولاد در بازی اخیرش با چادرملو اردکان به تساوی رسید و در نیم فصل اول در رتبه دهم قرار گرفت. گلمحمدی پس از جدایی از پرسپولیس و چند ماه استراحت، در تابستان گذشته به مربیگری فولاد بازگشته بود. فصل قبل با هدایت او، فولاد موفق شد در لیگ رتبه چهارم را کسب کند، اما این فصل انتظارات به خوبی پاسخ داده نشده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , در شرایطی که فولاد روز گذشته در دیدار برابر چادرملو اردکان به تساوی بدون گل رسید، حالا خبر عجیبی از اهواز مخابره شده است. یحیی گلمحمدی سرمربی سرخپوشان اهوازی تصمیم به کنارهگیری از سمت خود گرفته و از تیم جدا شده است.
یحیی که پس از جدایی از پرسپولیس مدتی را مشغول استراحت بود، تابستان سال گذشته با پذیرش هدایت فولاد به عرصه مربیگری بازگشت. او در شرایطی روی نیمکت این تیم نشست که فولاد در فصل قبل از آن تا آستانه سقوط به دسته پایینتر پیش رفته بود و در هفته آخر در لیگ ماندگار شد.
فولاد فصل قبل با هدایت یحیی گلمحمدی موفق شد در لیگ رتبه فوقالعاده چهارم را کسب کند اما در این فصل برخلاف انتظارات، نتایج بر وفق مراد تیم پیش نرفت و آنها در پایان نیم فصل در رتبه دهم قرار گرفتند.
در نقلوانتقالات زمستانی و با جذب بازیکنان جدیدی چون فرشاد احمدزاده و رامین رضاییان، امید میرفت که فولاد بتواند در نیم فصل دوم در قواره یک تیم مدعی ظاهر شود. آنها روز گذشته در هفته شانزدهم برابر چادرملو اردکان به تساوی بدون گل رسیدند که البته تنها احمدزاده را از میان خریدهای جدید در اختیار داشتند.
یحیی که روز گذشته به دلیل محرومیت از روی سکوها نظارهگر عملکرد تیمش بود، در سکوت خبری و بدون هیچ گفتگویی ورزشگاه فولاد آرنا را ترک کرد و اکنون خبری عجیب از اهواز منتشر شده که این مربی باتجربه و پرافتخار قراردادش را با فولاد فسخ کرده است.
بدین ترتیب حضور یحیی در جمع سرخپوشان اهوازی خیلی زود به پایان رسید و این سرمربی باتجربه در میان تعجب علاقهمندان به فوتبال، از این تیم جدا شد. هنوز باشگاه فولاد واکنش رسمی به این موضوع نداشته و باید دید که در نهایت چه کسی به عنوان جانشین گلمحمدی انتخاب خواهد شد.
گلمحمدی از فولاد جدا شد! شوک فوتبال اهوازی!
یحیی گلمحمدی، سرمربی تیم فولاد اهواز، تصمیم به کنارهگیری از سمت خود گرفته و از تیم جدا شد. این خبر در شرایطی مخابره شد که فولاد روز گذشته در بازی برابر چادرملو اردکان به تساوی بدون گل رسید. گلمحمدی پس از جدایی از پرسپولیس و چند ماه استراحت، در تابستان سال گذشته به مربیگری فولاد بازگشته بود. فصل گذشته فولاد با هدایت او موفق شد رتبه چهارم را کسب کند، اما در این فصل نتایج مطلوبی به دست نیامده است.
خبرنگار : نقوی
-
11 اردیبهشت 1405واکنش وزیر خارجه کانادا به ممانعت از ورود رئیس فدراسیون فوتبال ایران؛ «غیرعمدی بود» -
11 اردیبهشت 1405سرمربی تیم ملی هندبال ساحلی: با صدای موشک آماده شدیم -
11 اردیبهشت 1405فابریتزیو رومانو: رئال مادرید منتظر اشاره یورگن کلوپ است -
11 اردیبهشت 1405ریکاوری تیمملی با آبگوشت سوژه شد! -
12 اردیبهشت 1405پیش بینی ستاره سابق منچستر از قهرمان لیگ برتر و لیگ قهرمانان
-
خبر خوش برای فرهنگیان؛ احکام جدید رتبهبندی و معوقات حقوقی در راه است؟
-
افشاگری نتانیاهو درباره رقیبش؛ اختلاف بر سر حمله به ایران بالا گرفت
-
افشاگری نتانیاهو درباره رقیبش؛ اختلاف بر سر حمله به ایران بالا گرفت
-
واکنش جنجالی کارشناس صداوسیما به تهدید ترامپ
-
زلزله در پرسپولیس؟ احتمال غرامت یک میلیون دلاری و محرومیت دو ساله
-
پیام تهدیدآمیز آمریکا به ایران درباره کوه کلنگ؛ پاسخ قاطع تهران چه بود؟
-
چراغ سبز نکونام به تقویت تراکتور
-
کاهش ۷ هزار دانشآموز در تهران؛ پای شرایط اقتصادی در میان است؟
-
20 مهر 1405تذکر رهبر انقلاب به صداوسیما -
19 مهر 1405پایان ضربالاجل آمریکا -
24 مهر 1405نام ظریف در تجمعات شبانه با شعر توهینآمیز خبرساز شد -
19 مهر 1405سومین استیضاح ترامپ کلید میخورد؟ -
19 مهر 1405معاون وزیر خارجه: جنایات میناب و لامرد را در محاکم بینالمللی پیگیری میکنیم -
20 مهر 1405تازه ترین آمار فوت زنان موتورسوار تهرانی -
25 مهر 1405رئیس هلالاحمر درباره احتمال ترور رئیسی چه گفت؟ -
22 مهر 1405افزایش کالابرگ در دو مرحله/ چه کسانی در اولویت هستند؟ -
23 مهر 1405اعتراض صریح یوسف پزشکیان به تلویزیون؛ چرا سه نفر مقابل یک مهمان؟ -
19 مهر 1405اعلام یک روز عزای عمومی در این استان