جمعه، 24 مهر 1405

حامد حدادی: نبود نسل ما در تیم ملی عادی می‌شود؛ جوان‌ترها از فرصت‌ها استفاده کنند

1 سال قبل
بازدید: 139
کد خبر: 000154899
0
حامد حدادی: نبود نسل ما در تیم ملی عادی می‌شود؛ جوان‌ترها از فرصت‌ها استفاده کنند

ستاره سابق تیم ملی بسکتبال گفت: نسل کنونی یک فرصت ایده‌آل دارد و باید از نبود نسل طلایی نهایت استفاده را ببرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ایرنا، حامد حدادی امروز یکشنبه در خصوص اردوی تیم ملی بسکتبال، اظهار داشت: اردوهای تیم ملی بسکتبال با کمی تاخیر آغاز شد اما ملی‌پوشان در حال حاضر مشغول به تمرین هستند و روند تمرینات تحت نظر کادر فنی دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: شرایط خوبی در اردوی تیم ملی حاکم است اما نیاز داریم چند بازیکن دیگر هم به تیم اضافه شوند. تمرینات تیم ملی را دنبال می‌کنم. چند دیدار تدارکاتی در تمرین تیم ملی دیده شده که باید آنها را هم سپری کنیم. فکر می‌کنم تیم با آمادگی کامل راهی مسابقات شود.

حامد حدادی در واکنش به این سوال که سرمربی تیم ملی عدم حضور او را یک فرصت ایده آل برای بازیکنان جوان تلقی کرده، گفت: بچه‌ها باید به نبود حامدها و صمدها و بازیکنان دیگر عادت کنند و بتوانند خود را با نسل کنونی وفق بدهند. شرایط الان به گونه‌ای است که بازیکنان در تمرین خوب عمل می‌کنند اما باید دید در روز مسابقه چه نتیجه‌ای رقم خواهد خورد. پیشنهاد من این است که بیشتر بازی تدارکاتی انجام بدهند تا به آمادگی مطلوب برسد.

گفتنی است رقابت‌های بسکتبال کاپ ۲۰۲۵ آسیا روزهای ۱۴ تا ۲۶ مرداد در عربستان و در شهر جده برگزار می‌شود که تیم ملی بسکتبال ایران در گروه B این رقابت‌ها با تیم‌های ژاپن، سوریه و گوام هم‌گروه است.

برنامه بازی‌های تیم ملی ایران در مرحله گروهی به شرح زیر است (ساعت به وقت ایران)

چهارشنبه ۱۵ مرداد: ایران - گوام - ساعت ۱۸:۳۰

جمعه ۱۷ مرداد: ایران - ژاپن - ساعت ۱۴:۴۰

یکشنبه ۱۹ مرداد: ایران - سوریه - ساعت ۲۱:۳۰

خبرنگار : سارادهنوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar