جمعه، 24 مهر 1405

حمله موشکی رژیم صهیونیستی به ساختمان انجمن علمی مغز و اعصاب ایران

1 سال قبل
بازدید: 103
کد خبر: 000143673
0
حمله موشکی رژیم صهیونیستی به ساختمان انجمن علمی مغز و اعصاب ایران

رئیس انجمن مغز و اعصاب ایران با اشاره به حمله موشکی رژیم صهیونیستی به ساختمان انجمن علمی مغز و اعصاب ایران گفت: استرس‌های جنگی می‌تواند منجر به اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) و بیماری‌های روان‌تنی شود.

به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز (ایونا ) به نقل از خبرگزاری فارس : محمود معتمدی رئیس انجمن بیماری‌های مغز و اعصاب ایران در گفت و گو با خبرنگار وبدا با اشاره به شرایط بحرانی اخیر کشور و حمله و جنایات رژیم صهیونیستی به نقاطی در کشور و پایتخت، از آسیب جدی به محل استقرار این انجمن در تهران بر اثر حمله موشکی رژیم صهیونیستی خبر داد.

وی اظهار داشت: متأسفم که کشور عزیزمان در چنین شرایطی هدف هجوم دشمنان بیگانه قرار گرفته است. واقعیت این است که انجمن ما، نهادی تخصصی و غیرسیاسی در حوزه سلامت است و نه نیروی نظامی و نه وابسته به هیچ ساختار سیاسی یا امنیتی. معتمدی یادآور شد: متأسفانه ساختمانی که انجمن در آن مستقر بود در مجاورت ساختمانی قرار داشت که به‌نظر می‌رسد هدف حمله موشکی یا پهپادی دشمن قرار گرفت و در نتیجه، آپارتمان محل استقرار انجمن مغز و اعصاب دچار آسیب جدی شد، به‌گونه‌ای که دیگر امکان برگزاری جلسات و ادامه فعالیت‌های عادی در آن محل وجود ندارد.

متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب با اشاره به برگزاری باشکوه روز جهانی مغز در سال گذشته افزود: در ۲۲ جولای سال گذشته، هم‌زمان با ۳۱ تیر، روز جهانی مغز را با حمایت وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی و شهرداری تهران به‌صورت باشکوهی در پایتخت برگزار کردیم و توانستیم با ارائه اطلاعات کاربردی و علمی، گامی در مسیر آگاهی‌بخشی به مردم در زمینه بیماری‌های مغز و اعصاب برداریم.

خبرنگار : نوذری

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar