یکشنبه، 26 مهر 1405

دو بازیکن خارجی استقلال ممکن است از تیم جدا شوند! آخرین وضعیت

9 ماه قبل
بازدید: 102
کد خبر: 000148341
0
دو بازیکن خارجی استقلال ممکن است از تیم جدا شوند! آخرین وضعیت

دو بازیکن خارجی استقلال، موسی جنپو و داکنز نازون، هنوز به تمرینات باز نگشته‌اند. باشگاه از طریق ایمیل با آن‌ها تماس گرفته است، اما هنوز جواب قطعی دریافت نشده است. این موضوع می‌تواند منجر به فسخ توافقی قراردادهای آن‌ها شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ,موسی جنپو بازیکن اهل مالی باشگاه استقلال همچنین داکنز نازون بازیکن اهل هائیتی این باشگاه هنوز به تمرینات این تیم باز نگشته‌اند و احتمال می‌رود این دو بازیکن از استقلال جدا شوند.
باشگاه استقلال در چند روز اخیر تلاش زیادی برای ارتباط با این ۲ بازیکن انجام داده است، اما این تلاش‌ها ناکام مانده است، اما گفته می‌شود بالاخره باشگاه استقلال از طریق ایمیل با این بازیکنان ارتباط برقرار کرده است و خواستار حضور آنها در تمرینات تیم شده است.
باید دید با توجه به شرایط پیش آمده و جدایی برخی خارجی‌ها از فوتبال ایران این ۲ بازیکن نیز تصمیم به جدایی می‌گیرند یا دوباره به تمرینات باز می‌گردند.
باشگاه استقلال بی میل نیست که این ۲ بازیکن توافقی از تیم جدا شوند، اما بعید می‌دانیم بازیکنان فوق با توجه به فرصتی که در قبال نا آرامی‌ها در ایران بدست آوردند بدون دریافت قرارداد خود از جمع آبی‌ها جدا شوند.
باید دید در روز‌های آینده مدیران استقلال این بازیکنان را مجاب به جدایی می‌کنند آنهم با فسخ توافقی یا اینکه با توجه به پنجره بسته نقل و انتقالاتی آنها را حفظ خواهند کرد.

استقلال تهران درگیر با دو بازیکن غایب! فسخ قرارداد چه اتفاقی می‌افتد؟

موسی جنپو اهل مالی و داکنز نازون اهل هائیتی، دو بازیکن خارجی استقلال، هنوز به تمرینات باز نگشته‌اند و احتمال جدایی آن‌ها از تیم وجود دارد. باشگاه تلاش‌های زیادی برای ارتباط با آن‌ها کرده است، اما هنوز به نتیجه نرسیده است.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar