یکشنبه، 26 مهر 1405

ستاره استقلال ساکش را برداشت و تیم را ترک کرد

9 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000146562
0
ستاره استقلال ساکش را برداشت و تیم را ترک کرد

ستاره استقلالی‌ها وسایل خود را هم از کمپ ناصر حجازی جمع کرده و آماده جدایی و حضور در تیم جدید است.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه: قرار گرفتن رامین رضاییان در لیست خروجی ریکاردو ساپینتو ، چاره ای جز جدایی برای این ستاره باتجربه باقی نگذاشته است. اگرچه مسئولان استقلال مخالف جدایی رامین با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی بودند، اما با توجه به نظر سرمربی تیم آنها نیز این تصمیم را پذیرفته‌اند اما دنبال راهی می گردند که باشگاه کمتر آسیب ببیند.

از این رو با رامین رضاییان برای تمدید قراردادش تا پایان فصل آینده(با شرط بند فسخ دو طرفه با پرداخت غرامت) و جدایی قرضی او به توافقاتی دست یافته اند.

در این شرایط رضاییان آماده ترک استقلال است و با توجه به صحبت های رد و بدل شده میان او و مسئولان باشگاه، فقط امضای قرارداد جدید و برگه جدایی به صورت قرضی برای او باقی مانده که احتمالا چهارشنبه یا پنجشنبه محقق شود.

رامین که قطعا در همین پنجره زمستانی از استقلال جدا می شود، خودش را به طور کامل مهیای حضور در تیم جدید کرده است. او در غیاب اعضای تیم استقلال در تهران و حضور کاروان آبی ها در یزد به کمپ مرحوم ناصر حجازی رفته و وسایل خود را هم جمع کرده است.

با شرایط موجود به نظر می رسد اولین بازیکنی که به طور رسمی استقلال را ترک می کند، رضاییان باشد؛ او احتمالا به فولاد خوزستان خواهد رفت تا تجربه جدیدی را با یحیی گل محمدی شروع کند.

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar