شنبه، 25 مهر 1405

شهردار کرج: شایعه لانچر روی پل نادرست است، هیچ نظامی در محل نبود

6 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000154043
0
شهردار کرج: شایعه لانچر روی پل نادرست است، هیچ نظامی در محل نبود

شهردار کرج، در واکنش به شایعه‌هایی که درباره وجود لانچر روی پل B1 مطرح شده بود، با جدیت اعلام کرد که این ادعا کاملاً نادرست است. او توضیح داد که در زمان حمله، هیچ نیروی نظامی در محل حضور نداشت و این پل فقط مسیری برای تردد غیرنظامیان بود. کیانی همچنین به شهادت چندین غیرنظامی، از جمله زنان و کودکان، اشاره کرد و گفت که این حمله تاکنون هیچ دلیلی برای وجود سلاح در آن محل ارائه نکرده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از انتخاب , مهرداد کیانی، شهردار کرج گفت: پل B۱ در دو مرحله مورد اصابت قرار گرفت، در مرحله اول یک آسیب جزئی‌تری دید که نیروهای امدادی محیط را پاک‌سازی کردند و امکان تردد برای مردم فراهم شد.

وی افزود: دو ساعت بعد که مردم در محل حضور دارند و در حال تردد هستند، این پل با بیش از ۹ بمب سنگین مورد اصابت مجدد واقع شد. 

او اظهار کرد: تعداد زیادی از همشهریان در این واقعه دچار حادثه شدند و تعداد زیادی شهید شدند که همه آن‌ها زن و بچه بودند و نیروی نظامی د آن‌جا وجود نداشته است. 

کیانی ادامه داد: باعث تأسف است که می‌شنویم که می‌گویند روی این پل لانچر بوده، در حالی که اصلا امکان تردد از روی آن وجود نداشته است. به فرض که روی آن لانچر بوده، آیا نباید ما لاشه آن را ببینیم؟

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar