جمعه، 24 مهر 1405

عبدالحسین خسروپناه :۴ نکته تازه درباره تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور

5 ماه قبل
بازدید: 106
کد خبر: 000158991
0
عبدالحسین خسروپناه :۴ نکته تازه درباره تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با ارائه ۴ توضیح مهم درباره وضعیت کنکور اعلام کرد که مصوبه تأثیر قطعی سوابق تحصیلی که در سال ۱۳۹۹ تصویب شده، همچنان بدون تغییر پابرجاست و شورا تاکنون تصمیم تازه‌ای در این باره نگرفته است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از نور نیوز, حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه روز شنبه در حاشیه آیین بزرگداشت مقام استاد و سرآمدان آموزشی که در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد در پاسخ به خبرنگار ایرنا درباره زمان برگزاری کنکور با توجه به اینکه آزمون نهایی مدارس برگزار نشده است، اظهارداشت: این امر بستگی به تصمیمی دارد که سازمان سنجش و وزارت علوم اتخاذ می کنند و شورا در این مورد ورود نمی کند.

وی با تأکید بر ثبات مصوبه تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور گفت: این مصوبه سال ۱۳۹۹ است و تغییری در آن ایجاد نشده است.برخی مدام مطرح می‌کنند که باید تکلیف این موضوع روشن شود، در حالی که مصوبه شورا مشخص است و اگر قرار باشد تغییری ایجاد شود، خود شورا باید درباره آن تصمیم‌گیری کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه مصوبه تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور تغییری نکرده است، گفت: فعلاً مصوبه تأثیر قطعی پابرجاست و شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم جدیدی در این زمینه نگرفته است.

حجت الاسلام خسروپناه با انتقاد از برخی اظهارنظرها درباره مصوبات کنکوری اظهار کرد: بعضی از نمایندگان مجلس بهتر است به کارهای خود بپردازند و در کار دیگران دخالت نکنند.

شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد جزئیات اجرایی کنکور نمی‌شود

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به این پرسش که آیا شورا برای شرایط احتمالی عدم برگزاری آزمون‌ها برنامه‌ای دارد یا خیر، خاطرنشان کرد: این مسائل در حوزه اجرا قرار دارد و تصمیم‌گیری درباره آن بر عهده مجریان است و شورا وارد این جزئیات نمی‌شود.

عبدالحسین خسروپناه همچنین تأکید کرد تعیین زمان برگزاری کنکور سراسری و تصمیم‌گیری درباره جزئیات اجرایی آزمون‌ها، بر عهده وزارت علوم و سازمان سنجش است و شورای عالی انقلاب فرهنگی در این حوزه دخالت نمی‌کند. او در عین حال به برخی اظهارنظرها درباره مصوبات کنکوری انتقاد کرد و گفت هرگونه اصلاح در این مصوبه فقط باید از مسیر خود شورا انجام شود.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar