شنبه، 25 مهر 1405

 فروش  فیلم سینمایی پیرپسر از 30 میلیارد تومان گذشت

1 سال قبل
بازدید: 174
کد خبر: 000154139
0
 فروش  فیلم سینمایی  پیرپسر   از 30 میلیارد تومان گذشت

در حالی که حمله اسرائیل به ایران تنها دو روز بعد از آغاز اکران «پیرپسر» ضربه سنگینی به فروش این فیلم زد، به‌تدریج و با آرام‌شدن فضای کشور فروش «پیرپسر» دوباره در حال اوج گرفتن است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایونا به نقل از سلام سینما ، فروش  فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی از 30 میلیارد تومان گذشت.

در حالی که حمله اسرائیل به ایران تنها دو روز بعد از آغاز اکران «پیرپسر» ضربه سنگینی به فروش این فیلم زد، به‌تدریج و با آرام‌شدن فضای کشور فروش «پیرپسر» دوباره در حال اوج گرفتن است.

آمار  فروش سینمایی پیر پسر

طبق تازه‌ترین آمار، فروش «پیرپسر» تا صبح پنج‌شنبه 19 تیر 1404 از 30 میلیارد تومان و تعداد تماشاگران آن از 330 هزار نفر گذشته است. با این آمار، پیرپسر با عبور از انیمیشن «پسر دلفینی 2» به ششمین فیلم پرفروش امسال سینمای ایران تبدیل شده است. با این روند، «پیرپسر» طی روزهای آینده با عبور از آمار فروش فیلم «رها» (حسام فرهمند) وارد جمع 5 فیلم پرفروش سال خواهد شد هرچند برای بهبود جایگاه خود کار سختی در پیش دارد چراکه در رتبه چهارم جدول فروش 1404 سینمای ایران فیلم «کوکتل مولوتف» (حسین دوماری) قرار دارد که 717 هزار مخاطب داشته و بیش از 61 میلیارد و 500 میلیون تومان فروش کرده است.

خبرنگار : کنعانی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar