جمعه، 24 مهر 1405

مخبر: هیچ‌گونه کمبودی در زمینه کالاهای معیشتی مردم وجود ندارد

5 ماه قبل
بازدید: 103
کد خبر: 000158351
0
مخبر: هیچ‌گونه کمبودی در زمینه کالاهای معیشتی مردم وجود ندارد

مخبر با بیان اینکه «دولت انصافاً زحمت می‌کشد و در حال حاضر هیچ‌گونه کمبودی در زمینه فراوانی کالاهای معیشتی مردم وجود ندارد»، اظهار کرد: ان شاءالله با تلاش‌ دولت، مسائل مربوط به گرانی نیز مرتفع شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از ایسنا، محمد مخبر ظهر سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ در حاشیه مراسم گرامیداشت شهید خطیب وزیر شهید اطلاعات در جمع با خبرنگاران تاکید کرد: تنگه هرمز بسته شده  است و به جز با اراده جمهوری اسلامی ایران باز نخواهد شد.

وی هم‌چنین در پاسخ به پرسشی درباره ادعاهای اخیر دونالد ترامپ مبنی بر ضرورت محدود شدن توان موشکی جمهوری اسلامی ایران، ضمن بی‌اساس خواندن این اظهارات تأکید کرد: ترامپ حرف‌های بی‌خود زیاد می‌زند.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه با توجه محاسبه اقتصادی موجود آیا در تامین کالاها با مشکلاتی مواجه خواهیم شد؟ تصریح کرد: دولت انصافاً زحمت می‌کشد و در حال حاضر هیچ‌گونه کمبودی در زمینه فراوانی کالاهای معیشتی مردم وجود ندارد؛ ان شاءالله با تلاش‌ دولت، مسائل مربوط به گرانی نیز مرتفع شود.

مخبر درباره علل گرانی‌های اخیر به تأثیرات شرایط جنگی و فشار تحریم‌ها اشاره کرد و افزود: تحریم‌ها بدون اثر نیستند اما ان‌شاءالله این گرانی‌ها مدیریت و جمع خواهد شد.

وی عنوان کرد: امروز در برابر ابر قدرت آمریکایی‌ها، ابرقدرت جدیدی شکل گرفته است که در جنگ با آن‌هاست و ان‌شاءالله نتیجه این ایستادگی به سود مردم و مطابق میل و مذاق آنان خواهد بود.

مخبر هم‌چنین با تجلیل از شخصیت وزیر فقید اطلاعات، شهید سید اسماعیل خطیب را از مدیران متدین، دانا و موثر نظام برشمرد و عنوان کرد: فقدان ایشان برای کشور یک ضایعه بزرگ محسوب می‌شود.

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar