یکشنبه، 26 مهر 1405

مربی یونانی استقلال هم ایران را ترک کرد؟!

9 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000147326
0
مربی یونانی استقلال هم ایران را ترک کرد؟!

احتمال دارد مربی دروازه‌بان های یونانی استقلال هم قرارداد خود را فسخ کند و به ایران برنگردد.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه: جورجیوس اسکیاتیتیس مربی یونانی که از ابتدای فصل جاری به عنوان مربی گلرها به جمع اعضای کادرفنی ریکاردو ساپینتو اضافه شده بود، بعد از بازی با فولاد هرمزگان همراه خارجی های تیم به ترکیه سفر کرد تا با خانواده خود دیدار کند.

در شرایطی که نونو مورایس دیگر مربی خارجی استقلال هم شرایط مشابهی داشت و قبل از بازگشت به ایران قرارداد خود را فسخ کرد تا رسما از جمع مربیان استقلال جدا شود، حالا گفته می‌شود مربی گلرهای یونانی نیز احتمالا به ایران برنگردد.

جورجیوس طی صحبت‌هایی که با ساپینتو انجام داده، از علاقه خود برای قطع همکاری با استقلال صحبت کرده است. او نیز احتمالا مثل مورایس قرارداد خود را با آبی پوشان فسخ کند و از حضور در کادرفنی انصراف بدهد.

این در حالی است که بهزاد غلامپور هم در کادرفنی استقلال حضور دارد و در غیاب جورجیوس وظیفه تمرین دادن دروازه‌بان ها را برعهده می‌گیرد. بر این اساس عدم حضور مربی یونانی در ادامه فصل مشکل خاصی برای آبی پوشان ایجاد نخواهد کرد.

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar