یکشنبه، 26 مهر 1405

مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند

7 ماه قبل
بازدید: 102
کد خبر: 000153125
0
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند

پروفسور «جان مرشایمر» استاد برجسته علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو و نظریه‌پرداز نامدار این حوزه در گفت‌وگویی تاکید کرد که اگر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل به دادگاه کشیده می‌شدند، به خاطر جنایات‌شان اعدام می‌شدند.

به گزارش خبرنگار بین الملل ایونا به نقل از ایسنا، مرشایمر در گفت‌وگویی با تاکید بر اینکه حملات علیه ایران در جنگ رمضان و همچنین در جنگ ۱۲ روزه بدون دلیل انجام گرفته بود، عنوان کرد که اسرائیلی‌ها و آمریکایی در سرتاسر جهان در تلاش برای ترور رهبران کشورها هستند.

وی در ادامه با اشاره به نسل‌کشی در غزه و اعمال نسل‌کشی مشابهی که آلمان در سال ۱۹۴۵ در اروپا انجام داد، بیان کرد: «اگر محاکمه‌هایی مانند آنچه که در دادگاه‌های نورنبرگ برگزار می‌شد - و در آن اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها به دادگاه آورده می‌شدند - رئیس‌جمهور ترامپ به همراه بنیامین نتانیاهو و بسیاری از مشاوران‌شان اعدام می‌شدند.»

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar