یکشنبه، 26 مهر 1405

مس سونگون در چالش فرار از سقوط: اکبرپور روی نیمکت

9 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000148500
0
مس سونگون در چالش فرار از سقوط: اکبرپور روی نیمکت

سیاوش اکبرپور، با حضور روی نیمکت مس سونگون، عزم خود را برای فرار این تیم از سقوط جزم کرده است. این مربی با سابقه فوتبالی، حالا به دنبال ثابت کردن خود در دنیای مربیگری است.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , مهاجم سال‌های نه چندان دور استقلال حالا ارام ارام نام خودش را در دنیای مربیگری هم پررنگ می‌کند.

او بعد از تجربه حضور روی نیمکت استقلال ملاثانی، بعثت کرمانشاه و فولاد هرمزگان، این بار چالش سخت‌تری را پذیرفته و سکان هدایت مس سونگون را به دست گرفته؛ تیمی که پیش از این در رده هفدهم لیگ آزادگان جا خوش کرده بود و شرایطش اصلا بوی آرامش نمی‌داد.

اما اکبرپور خیلی زود نشان داد برای نجات مس سونگون برنامه دارد. نخستین تجربه بازی، اولین آزمون جدی و کسب نتیجه‌ای امیدوار کننده؛ پیروزی مقابل هوادار، تیمی که یکی از شانس‌های اصلی صعود به لیگ برتر محسوب می‌شود. بردی که نه تنها سه امتیاز حیاتی داشت، بلکه روح تازه‌ای به تیم داد که مدت‌ها زیر فشار نتایج ضعیف قرار گرفته بود .

این نتیجه باعث شد حالا نگاه‌ها در تبریز به نیمکت مس سونگون تغییر کند. تیمی که تا همین چند هفته پیش بیشتر نگران سقوط بود، حالا امیدوار است با ادامه این روند با هدایت اکبرپور، از منطقه  خطر فاصله بگیرد و حتی در صورت تداوم نتایج، به جمع تیم های بالای جدول نزدیک شود.

نارنجی‌پوشان تبریزی البته هنوز راه سختی در پیش دارند اما شروع طوفانی با سرمربی جدید، این پیام را به رقبا داد که نباید این تیم را دست کم گرفت؛ به خصوص حالا که مهاجم سال های نه چندان دور استقلال آمده تا از دل بحران یک تیم متفاوت بسازد.

سیاوش اکبرپور: از مهاجم استقلالی به مربی مس سونگون، عزمی جزم برای فرار از سقوط

سیاوش اکبرپور، مهاجم سابق استقلال، با گرفتن سکان هدایت مس سونگون، چالش جدی‌تری را پذیرفته است. تیمی که در رده هفدهم لیگ آزادگان قرار دارد و به سقوط نزدیک است، حالا با حضور اکبرپور روی نیمکت، امید جدیدی به دنبال دارد.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar