جمعه، 24 مهر 1405

مهاجری: واقعیت را بپذیریم؛ مردم از اصولگراها و عملکرد مجلس رضایت ندارند

5 ماه قبل
بازدید: 111
کد خبر: 000160097
0
مهاجری: واقعیت را بپذیریم؛ مردم از اصولگراها و عملکرد مجلس رضایت ندارند

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، در واکنش به اظهارات یکی از نمایندگان قم درباره تعطیلی ۸۰ روزه مجلس، با انتقاد از فاصله گرفتن برخی نمایندگان از افکار عمومی نوشت که باید پذیرفت بسیاری از مردم با عملکرد اصولگرایان و مصوباتی مانند «طرح صیانت» و «عفاف و حجاب» همراهی ندارند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از آوش, محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، در کانال تلگرامی خود نوشت: یکی از نمایندگان قم گفته: مجلس که باید در راس امور باشد در ۸۰روز گذشته تعطیل  بوده و به همین دلیل پیامهای اعتراضی فراوانی به او رسیده است.

به این نماینده محترم متصف به ویژگی‌های پایداریچی ها عرض می‌کنم اگر می‌خواهد واقعا بداند مردم چقدر از تعطیلی مجلس و اظهارنظرهای امثال او  و مصوبات مجلس نگرانند، یک روز در میدان بهارستان و روبروی مجلس بایستد و از 100 رهگذر بپرسد که چقدر دلشان برای سخنان او و همقطارانش و مصوباتی مثل "طرح صیانت" و "عفاف وحجاب" تنگ شده؟ اگر واقعا و خداوکیلی 5نفر از ان 100نفر  دلشان تنگ شده بود ،این نماینده خواستار تشکیل جلسات شود و نمایندگان همفکرش را به درافشانی فرا بخواند. خود او می داند که از بین ان 100نفر حتی  یک نفر هم با او همنظر نخواهد بود. ضمنا پیامهایی را که به او رسیده و از تعطیلی مجلس نگران شده اند با ذکر نام فرستنده منتشر کند تا شفاف سازی شود!

در روزها و هفته‌های اخیر بعضی نمایندگان از جمله رئیس و سخنگو و اعضای کمیسیون امنیت ملی در مصاحبه‌های خود حرف‌هایی در باره جنگ و...  زده‌اند که  نشان می‌دهد واقعا چیزی از سیاست و جنگ و امنیت و مذاکره نمی‌دانند و فقط  برای کشور هزینه می‌تراشند. محتوای بیشتر اظهارنظرها این است که "من هم هستم"!

 مهم اینکه چندنماینده عضو این کمیسیون که منافع ملی را درک می‌کنند کاملا  سکوت کرده یا بسیار کم  سخن گفته‌اند. اکثریت نمایندگان هم از هزینه افزایی  برای کشور خودداری کرده اند که دم شان گرم.

و بالاخره اینکه قبول کنیم  مردم حال نمی‌کنند با  ما اصولگراها.

 او پیشنهاد داد نمایندگان برای سنجش واقعی نظر جامعه در میان مردم حاضر شوند و از شهروندان درباره میزان رضایتشان از سخنان و تصمیمات مجلس سوال کنند؛ اقدامی که به گفته مهاجری می‌تواند تصویر واقعی‌تری از نگاه مردم به عملکرد نمایندگان ارائه دهد.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar