یکشنبه، 26 مهر 1405

ناو آیزنهاور آمریکا دچار آتش سوزی شد

6 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000155606
0
ناو آیزنهاور آمریکا دچار آتش سوزی شد

بزرگترین ناو هواپیمابر ایالات متحده «یواس‌اس دوایت دی. آیزنهاور» دچار آتش‌سوزی مرموز شد که در نتیجه آن، سه ملوان که در حال گذراندن دوره تعمیر و نگهداری در کارخانه کشتی‌سازی نیروی دریایی «نورفولک» ویرجینیا بودند، مجروح شدند.

به گزارش خبرنگار بین الملل ایونا به نقل از ایسنا، سخنگوی نیروی دریایی آمریکا تایید کرد که آتش‌سوزی کوچکی در این ناو رخ داده است. ملوانان توسط تیم پزشکی کشتی تحت درمان قرار گرفتند و از آن زمان به طور کامل به وظیفه خود بازگشته‌اند.

به نوشته روزنامه اکسپرس، ۱۴ آوریل، ناو هواپیمابر یواس‌اس دوایت دی. آیزنهاور دچار آتش‌سوزی کوچکی شد که بلافاصله توسط نیروهای کشتی و پرسنل کارخانه کشتی‌سازی نیروی دریایی نورفولک مهار و خاموش شد.

سخنگوی نیروی دریایی آمریکا همچنین خاطرنشان کرد: «این ناو هواپیمابر به مدت ۱۶ ماه است که در کارخانه کشتی‌سازی نیروی دریایی مستقر در ویرجینیا پهلو گرفته است.»

این اتفاق پس از آن رخ می‌دهد که دو ملوان بر اثر آتش‌سوزی در ناو هواپیمابر یواس‌اس جرالد فورد، یک ناو هواپیمابر اعزام شده به جنگ ایران زخمی شدند.

ارتش ایالات متحده مدعی شد که این ناو در قسمت رختشویخانه اصلی کشتی دچار آتش‌سوزی غیرمرتبط با جنگ شده است. ناو هواپیمابر فورد جدیدترین ناو هواپیمابر ناوگان ایالات متحده و بزرگترین ناو هواپیمابر جهان است. این ناو بیش از ۵۰۰۰ ملوان خدمه و ظرفیت حمل بیش از ۷۵ هواپیمای نظامی را دارد.

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar