یکشنبه، 26 مهر 1405

نبیه بری: دو شرط کلیدی برای مذاکره غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی

7 ماه قبل
بازدید: 102
کد خبر: 000151205
0
نبیه بری: دو شرط کلیدی برای مذاکره غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی

رئیس پارلمان لبنان، در اظهاراتی تأکید کرد که هیچ‌گونه امتیازی در اصول کلیدی مذاکرات با رژیم صهیونیستی داده نخواهد شد. او هرگونه موضع‌گیری مثبت نسبت به مذاکرات را مشروط به تحقق دو شرط اساسی دانست: برقراری آتش‌بس جامع و پایدار و بازگشت امن و باوقار آوارگان. بری با رد جزئیات مذاکرات پیش از زمان مناسب، بر ضرورت تثبیت آتش‌بس واقعی تأکید کرد و خواستار پایبندی به مکانیسم اجرایی آتش‌بس و قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت شد.

به گزارش خبرنگار بین الملل ایونا به نقل از ایسنا, رئیس پارلمان لبنان در سخنانی با تاکید بر اینکه هیچ‌گونه امتیازی در اصول کلیدی داده نخواهد شد، هرگونه موضع‌گیری مثبت نسبت به مذاکرات با رژیم اشغالگر را مشروط به تحقق دو شرط بنیادین برقراری پایدار آتش‌بس و بازگشت امن و باوقار آوارگان دانست.

به گزارش ایونا، نبیه بری، رییس پارلمان لبنان در گفت‌وگو با روزنامه «الشرق الأوسط» خط‌مشی خود در قبال پرونده مذاکرات با رژیم صهیونیستی و طرح‌های مطرح شده توسط ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان را تشریح کرد.
وی تصریح کرد که رویکرد سازنده او در قبال این مسائل تنها در صورتی امکان‌پذیر است که دو شرط اساسی «آتش‌بس جامع و پایدار» و «بازگشت امن و شرافتمندانه» آوارگان محقق شود.
بری با رد قاطعانه ورود به جزئیات مذاکرات پیش از فرارسیدن زمان مناسب، بر ضرورت تثبیت آتش‌بس واقعی پیش از هرگونه اقدام سیاسی بعدی تاکید کرد.
رئیس پارلمان لبنان مخالفت خود را با شرکت در مذاکرات مستقیم با تل‌آویو در کنار جنگ ابراز داشت و خواستار اولویت‌دهی به تثبیت آتش‌بس و پایبندی به «مکانیسم» اجرایی آتش‌بس و قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت به عنوان مبنای پایان دادن به تجاوزات شد.
رئیس پارلمان لبنان با وجود ابراز آمادگی برای حمایت از تلاش‌های رئیس‌جمهور لبنان، موضوع نحوه نمایندگی «جنبش امل و حزب‌الله» در هر هیئت مذاکره‌کننده را مستثنی کرده و تصمیم‌گیری در این باره را به پس از تحقق شرط توقف جنگ موکول کرد.
پیشتر «ژوزف عون»، رئیس جمهور لبنان روز دوشنبه هفته گذشته گفت بود: «از جهان می‌خواهیم به ما برای اجرای طرح جدیدی برای برقراری آتش بس کامل با توقف همه تعرضات اسرائیل کمک کند.»
وی افزود: «طرح جدید شامل کنترل فوری نیروهای مسلح بر مناطق تنش اخیر و مصادره هرگونه سلاح از آن مناطق است.»
رئیس جمهور لبنان تصریح کرد: «طرح جدید مبنی بر آغاز

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar