یکشنبه، 26 مهر 1405

هشدار ایران به مدیرکل آژانس

7 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000152457
0
هشدار ایران به مدیرکل آژانس

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس نوشت: آقای گروسی تا الان کار مفیدی درباره ایران انجام نداده و بالعکس، هر از چندگاهی با اظهارات مخرب خود، اوضاع را صرفا بدتر می‌کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از ایسنا، کاظم غریب‌آبادی معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس با اشاره به آخرین اظهارنظر مدیرکل آژانس مبنی بر اینکه "هیچ جنگی نمی‌تواند توانمندی هسته ای ایران را نابود کند، مگر این‌که جنگ هسته‌ای باشد، اما امیدوار است چنین اتفاقی نیفتد گفت: آیا ایشان مدیرکل یک سازمان بین‌المللی است یا یک تحلیل‌گر رسانه‌ای؟

وی ادامه داد: گروسی تاکنون حملات به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، از جمله دو بار تعرض اخیر به محوطه نیروگاه بوشهر، را محکوم نکرده و بجای این‌که در مورد آثار جنگ بر برنامه هسته‌ای تحت پادمان ایران و هرگونه استفاده از سلاح‌های مخرب و غیرقانونی دیگر هشدار جدی دهد، راه و چاه انهدام فعالیت‌های هسته‌ای مشروع و قانونی ایران را نشان می‌دهد!

معاون عراقچی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران کاملا به این اظهارات جانبدارانه و انفعالی مدیرکل آژانس معترض و نسبت به آن، هشدار جدی می دهد.

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar