شنبه، 25 مهر 1405

واکنش تند ایران به اتهام صدراعظم آلمان؛ «داوری گزینشی را کنار بگذارید»

5 ماه قبل
بازدید: 110
کد خبر: 000160520
0
واکنش تند ایران به اتهام صدراعظم آلمان؛ «داوری گزینشی را کنار بگذارید»

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به اظهارات صدراعظم آلمان درباره حادثه انفجار در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای امارات، این اتهام‌زنی را «بی‌اساس» خواند و از استانداردهای دوگانه غرب انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار بین الملل ایونا به نقل از تسنیم, سخنگوی وزارت امور خارجه به اتهام‌زنی بی‌اساس صدر اعظم آلمان علیه ایران واکنش نشان داد.

 اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اتهام‌زنی صدراعظم آلمان علیه ایران در رابطه با حادثه ناکوک انفجار در نزدیکی نیروگاه‌هسته‌ای امارات متحده عربی، در شبکه ایکس نوشت:

جناب فریدریش مرتس، ریاکاری وقتی آشکار می‌شود که حمله آشکار آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران ــ که تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ــ نه‌تنها محکوم نمی‌شود، بلکه عملاً توجیه هم می‌شود؛ اما درباره حادثه‌ای که عملیات پرچم دروغین دشمنان صلح و وفاق منطقه بوده و حتی امارات نیز رسماً ایران را مسئول آن معرفی نکرده، ناگهان زبان «حقوق بین‌الملل» و «امنیت منطقه» به کار می‌افتد.

اگر حمله به تأسیسات هسته‌ای تهدیدی برای مردم منطقه است، این اصل باید برای همه کشورها یکسان باشد، نه فقط زمانی که مصالح سیاسی غرب اقتضا کند.

در ادبیات آلمانی، چنین «داوری گزینشی» یادآور «قاضی آدام» در نمایشنامه «کوزه شکسته» است؛ او همان قاضی‌ای است که خلاف‌کاری‌هایش باید قضاوت شود، اما با ظاهرسازی ادای مدافع عدالت درمی‌آورد!

 اسماعیل بقائی در پیامی در شبکه ایکس تأکید کرد در حالی که حمله آمریکا و اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران که تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است محکوم نمی‌شود، درباره حادثه‌ای که حتی امارات نیز ایران را مسئول آن معرفی نکرده، ناگهان موضوع حقوق بین‌الملل مطرح می‌شود. او این رویکرد را «داوری گزینشی» توصیف کرد و با اشاره‌ای ادبی به نمایشنامه «کوزه شکسته»، چنین موضع‌گیری‌هایی را نوعی ریاکاری در عرصه سیاست بین‌الملل دانست.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar