شنبه، 25 مهر 1405

واکنش ساپینتو به بازگشت به استقلال؛ ۳ سال بود این روز را می‌خواستم

1 سال قبل
بازدید: 162
کد خبر: 000153879
0
واکنش ساپینتو به بازگشت به استقلال؛ ۳ سال بود این روز را می‌خواستم

ساپینتو گفت: سه سال بود که منتظر این موقعیت بودم.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ایسنا، سرمربی استقلال در مراسم معارفه خود گفت: باعث خوشحالی من است که به کشور زیبای ایران بازگشتم. برگشتم به یکی از خانه‌هایی که کمتر جایی آن را تجربه کردم. سه سال بود که منتظر این موقعیت بودم

به گزارش ایسنا، مراسم معارفه ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال امروز (چهارشنبه، ۱۸ تیر) برگزار شد. سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان در این مراسم بیان کرد: باعث خوشحالی من است که به کشور زیبای ایران بازگشتم. برگشتم به یکی از خانه‌هایی که کمتر جایی آن را تجربه کردم. سه سال بود که منتظر این موقعیت بودم و این راحت نبود که برگردم اما خوشبختانه با کمک اعضای هیات مدیره این اتفاق افتاد. حمایت هواداران باور نکردنی است.

او ادامه داد: هواداران به من، باشگاه و به همه بازیکنان همراه من وفادار بودند. از اینکه اینجا هستم خیلی خیلی خوشحالم، آن هم در این شرایط سخت که می‌دانم باعث خوشحالی هیچکس نیست. این روزهای بد هم ان‌شاءالله خواهد گذشت. صلح برمی‌گردد و زندگی عادی هم به مردم ایران بازمی‌گردد.

سرمربی استقلال افزود: ماموریت سخت‌تری از مربیگری داشتم، مسائل زیادی باعث شد که من برگردم. نه تنها مسائل شخصی بلکه مواردی در ورزش هم باعث شد که برگردم و آمدم رویایی که نتوانستم به اتمام برسانم را تمام کنم. کار زیادی برای انجام دادن داریم، یک راه خیلی سخت را در پیش داریم. همانطور که آقای نظری گفتند نیاز به تقویت داریم. این اتحادی که بین ما وجود دارد باعث می‌شود که از همه بخواهم که کنار تیم و متحد باشند. مطمئن هستم که اینگونه هستیم و اگر به این شکل باشد همه را می‌بریم و همه جام‌ها را می‌گیریم. آمدم به استقلال کمک کنم که به برد برسد. امیدوارم همگی با هم در کنار شما به این موفقیت‌ها برسیم.

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar