جمعه، 24 مهر 1405

ویدیو حمله اسرائیل به کاخ ریاست‌جمهوری در دمشق

1 سال قبل
بازدید: 133
کد خبر: 000144461
0
ویدیو حمله اسرائیل به کاخ ریاست‌جمهوری در دمشق

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ما به یک هدف نظامی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری در دمشق حمله کردیم. 

به گزارش خبرنگار بین الملل ایونا به نقل از انتخاب، شبکه کان رژیم صهیونیستی گزارش داد: ارتش اسرائیل در حال آماده‌سازی برای انتقال دو لشکر نظامی به منطقه جولان و سوریه است.

رادیو ارتش اسرائیل نیز اعلام کرد: یک حمله هشداردهنده در نزدیکی کاخ ریاست‌جمهوری در دمشق انجام شد که هم‌زمان با هدف قرار دادن مقر ستاد کل ارتش سوریه صورت گرفت. رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل دستور اعزام تعداد زیادی هواپیما به سمت جبهه سوریه را صادر کرده است. 

ویدیوی از حمله اسرائیل به سوریه  

پس از این حمله وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد: پیام‌های هشدار پایان یافته؛ اکنون حملات دردناک از راه خواهند رسید. 

یک کانال عبری نیز تصریح کرد: برای حملات نظامی چند روزه به دمشق آماده می‌شویم.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی عنوان داشت: آمریکا تلاش می‌کند از حملات اسرائیل به سوریه جلوگیری کند.

العربیه به نقل از یک مقام نظامی صهیونیستی اعلام کرد: اجازه نخواهیم داد تجمع نظامی در مرزهای جنوب سوریه شکل بگیرد.

این مقام آگاه افزود: ما در ارتباط نزدیک با شرکای آمریکایی‌مان در خصوص سوریه هستیم.

در همین رابطه وزارت بهداشت سوریه اعلام کرد که تعداد مجروحان حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق به ۱۳ نفر افزایش یافته است.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ما به یک هدف نظامی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری در دمشق حمله کردیم. 

ارتش رژیم صهیونیستیبا بیان اینکه برای سناریوهای مختلف در آماده‌باش هستیم افزود:  ارتش تصمیم گرفته است لشکر ۹۸ را از شمال نوار غزه به بلندی‌های جولان ببرد.

رسانه‌های رژیم صهیونسیتی می گویند: نیروهای پلیس اسرائیل برای بازگرداندن دروزی‌هایی که از مرز عبور کرده‌اند، وارد خاک سوریه می‌شوند.

واکنش وزیر خارجه امریکا:  می‌خواهیم درگیری‌ها متوقف شود

روبیو، وزیر خارجه امریکا نیز در واکنش به این تحولات گفت: ما عمیقاً نگران حملات اسرائیل به سوریه هستیم.

وی افزود: در حال گفت‌وگو با تمامی طرف‌های ذی‌ربط هستیم و می‌خواهیم درگیری‌ها متوقف شود.
 
 خبرگزاری سانا نیز اعلام کرد: در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق سوریه، دست کم یک نفر کشته و ۱۸ نفر زخمی شدند. 

مقام آمریکایی: ترامپ از اسرائیل خواسته حملات خود را متوقف و با دمشق گفت‌و‌گو را آغاز کند

 کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام آمریکایی: دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است حملات خود را متوقف کند و با دولت دمشق گفتگو را آغاز کند.

خبرنگار : کنعانی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar