شنبه، 25 مهر 1405

پایان کار کوجو در تیم فوتبال استقلال؛ جدایی مهاجم خارجی قطعی شد

1 سال قبل
بازدید: 103
کد خبر: 000143826
0
پایان کار کوجو در تیم فوتبال استقلال؛ جدایی مهاجم خارجی قطعی شد

جوئل کوجو، مهاجم قرقیزستانی استقلال، پس از عملکردی پایین‌تر از انتظار و تنها سه گل در نیم‌فصل گذشته، حالا در آستانه بازگشت به لیگ ازبکستان و پیوستن به نفتچی قرار گرفته است. رسانه‌های ازبکستانی از توافق اولیه این بازیکن با باشگاه نفتچی خبر داده‌اند و با توجه به غیبت او در اردوی پیش‌فصل ترکیه، جدایی کوجو از استقلال قطعی شده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , در شرایطی که استقلال در خط حمله با کمبود جدی مهاجم تخصصی روبه‌رو است و تنها دو چهره یعنی محمدرضا آزادی و حسام اسکندری به‌عنوان مهاجم در اردوی ترکیه حضور دارند، حالا جدایی قریب‌الوقوع جوئل کوجو، مهاجم قرقیزستانی استقلال نیز به یک واقعیت قطعی نزدیک شده است.

کوجو که در نقل و انتقالات زمستانی فصل گذشته با هدف تقویت خط حمله استقلال به جمع آبی‌پوشان پیوست، هرگز نتوانست انتظارات را برآورده کند و حالا رسانه‌های ازبکستانی از بازگشت این بازیکن به لیگ این کشور خبر داده‌اند.

جوئل کوجو در نیم‌فصل دوم لیگ بیست‌وچهارم برای استقلال به میدان رفت اما عملکرد فنی او در حد انتظار نبود. این مهاجم که با رزومه بازی در تیم‌هایی مانند دینامو سمرقند ازبکستان و تیم ملی قرقیزستان به استقلال آمده بود، تنها موفق به زدن سه گل شد و در اکثر بازی‌ها بازدهی فنی کافی را نداشت. با این اوصاف، غیبت او در اردوی پیش‌فصل ترکیه، شایعه جدایی‌اش را تقویت کرده و حالا دیگر باید خروج او از جمع آبی‌ها را قطعی دانست.

کوجو

ابتدا سایت «اسپورتس» ازبکستان در گزارشی با تیتر «نفتچی» و «نسف قرشی» برای جذب این بازیکن رقابت می‌کنند نوشت: «جوئل کوجو، مهاجم تیم ملی قرقیزستان و عضو باشگاه ایرانی استقلال، ممکن است به لیگ ازبکستان بازگردد. گفته می‌شود مدیر برنامه‌های او از ایران به ازبکستان آمده و قرار است با دو باشگاه نفتچی و نسف قرشی برای انتقال این بازیکن وارد مذاکره شود. هر دو باشگاه خواهان جذب کوجو هستند. شایان ذکر است که او دو فصل برای دینامو بازی کرده و در فوتبال ازبکستان چهره‌ای شناخته‌شده به حساب می‌آید.»

در همین رابطه، سایت «زامین» ازبکستان هم امروز در گزارشی کامل‌تر حتی مقصد این بازیکن را مشخص کرده و با تیتر «کوجو به سوپرلیگ برگشت؛ نفتچی خط حمله را تقویت می‌کند» نوشت: «مهاجم باتجربه جوئل کوجو که سابقه بازی در تیم استقلال ایران و تیم ملی قرقیزستان را دارد، به سوپرلیگ ازبکستان بازمی‌گردد. به نقل از مدیر برنامه‌های این بازیکن، او دیروز از ایران وارد ازبکستان شده و به زودی قراردادش را با باشگاه جدیدی امضا خواهد کرد. حالا مشخص شده که مقصد نهایی کوجو باشگاه نفتچی است. اگرچه باشگاه نسف از شهر قرشی هم علاقه زیادی به جذب این بازیکن داشت، اما کوجو به پروژه نفتچی اعتماد بیشتری داشته و تصمیم گرفته تا در این تیم به فوتبالش ادامه دهد.»

استقلال

زامین در ادامه گزارش خود اضافه کرده: «جوئل کوجو برای هواداران فوتبال ازبکستان چهره‌ای آشناست. او پیش‌تر دو فصل برای دینامو بازی کرد و با تحرک بالا و تاثیرگذاری‌اش در خط حمله، توانست خودش را در لیگ ازبکستان ثابت کند. حالا بازگشت او می‌تواند اتفاقی مهم برای تقویت خط آتش نفتچی باشد؛ تیمی که در حال حاضر برای نیم‌فصل دوم لیگ به‌طور جدی آماده می‌شود و جذب کوجو یک اتفاق قابل پیش‌بینی برای هواداران این باشگاه بود.»

به این ترتیب، با بازگشت قطعی جوئل کوجو به ازبکستان و تیم نفتچی، عملاً یک جای خالی دیگر در خط حمله استقلال ایجاد شده؛ جای خالی‌ای که با توجه به عملکرد نه‌چندان رضایت‌بخش مهاجمان فعلی، باید هرچه زودتر با جذب مهاجمی مؤثر و آماده برای حضور در لیگ برتر پر شود. حالا استقلال بیش از هر زمان دیگری نیاز به تقویت خط حمله دارد، آن‌هم در شرایطی که زمان آغاز فصل جدید نزدیک است و ترکیب تیم برای ساپینتوی پرتغالی هنوز کامل نشده است.

جدایی کوجو از استقلال تهران قطعی شد: نفتچی ازبکستان مقصد مهاجم قرقیزستانی!

به گزارش ایونا نیوز  ، در حالی که استقلال به شدت با کمبود مهاجم تخصصی دست و پنجه نرم می‌کند، خبر جدایی جوئل کوجو، مهاجم قرقیزستانی آبی‌پوشان، دیگر قطعی شده است. رسانه‌های ازبکستانی گزارش داده‌اند که کوجو با باشگاه نفتچی ازبکستان به توافق رسیده و به لیگ این کشور بازخواهد گشت. کوجو که در نقل و انتقالات زمستانی فصل گذشته به امید تقویت خط حمله استقلال به این تیم پیوسته بود، هرگز نتوانست انتظارات را برآورده کند و تنها موفق به زدن سه گل شد. غیبت او در اردوی پیش‌فصل ترکیه، مهر تأییدی بر جدایی او از جمع آبی‌هاست و حالا استقلال باید به دنبال گزینه‌های جدیدی برای تقویت خط حمله خود باشد.

خط حمله استقلال در بحران: کوجو در آستانه ترک آبی‌ها

باشگاه استقلال در آستانه فصل جدید لیگ برتر، با یک چالش جدی در خط حمله خود مواجه است. در حال حاضر، تنها دو بازیکن یعنی محمدرضا آزادی و حسام اسکندری به عنوان مهاجم تخصصی در اردوی پیش‌فصل ترکیه حضور دارند که این موضوع، نگرانی‌هایی را برای کادر فنی و هواداران ایجاد کرده است. در این میان، خبر جدایی جوئل کوجو، مهاجم قرقیزستانی استقلال، به یک واقعیت قطعی نزدیک شده و به نظر می‌رسد آبی‌پوشان باید بدون او به دنبال تقویت خط حمله خود باشند.

کوجو: خریدی که انتظارات را برآورده نکرد

جوئل کوجو در نقل و انتقالات زمستانی فصل گذشته، با هدف حل مشکلات گلزنی استقلال و تقویت خط حمله این تیم به جمع آبی‌پوشان پیوست. او با رزومه‌ای شامل بازی در تیم‌هایی مانند دینامو سمرقند ازبکستان و تیم ملی قرقیزستان به استقلال آمده بود و امیدهای زیادی به او بسته شده بود. اما متأسفانه، کوجو هرگز نتوانست انتظارات را برآورده کند و عملکرد او در نیم‌فصل دوم لیگ بیست‌وچهارم، در حد و اندازه‌های یک مهاجم خارجی برای تیمی مانند استقلال نبود.

این مهاجم قرقیزستانی تنها موفق به زدن سه گل برای استقلال شد و در اکثر بازی‌ها، بازدهی فنی کافی را نداشت. او نتوانست با سایر بازیکنان هماهنگ شود و در خلق موقعیت و تبدیل آن‌ها به گل، موفقیت چندانی کسب نکرد. همین عدم بازدهی و عدم تطابق با فوتبال ایران، باعث شد که زمزمه‌های جدایی او از همان پایان فصل گذشته مطرح شود.

غیبت در اردوی ترکیه و مقصد بعدی کوجو

غیبت جوئل کوجو در اردوی پیش‌فصل استقلال در ترکیه، به شدت شایعه جدایی او را تقویت کرده بود. این غیبت نشان می‌داد که او جایی در برنامه‌های ریکاردو ساپینتو برای فصل جدید ندارد. حالا، رسانه‌های ازبکستانی به طور رسمی از توافق جوئل کوجو با باشگاه نفتچی ازبکستان خبر داده‌اند. این خبر، مهر تأییدی بر جدایی او از جمع آبی‌هاست و به نظر می‌رسد کوجو به لیگ ازبکستان بازخواهد گشت.

جدایی کوجو، اگرچه از نظر فنی شاید ضربه بزرگی به استقلال نباشد، اما نیاز این تیم به جذب مهاجم تخصصی را بیش از پیش نمایان می‌سازد. با رفتن کوجو، استقلال حالا باید با جدیت بیشتری به دنبال گزینه‌های جدید و باکیفیت برای تقویت خط حمله خود باشد تا بتواند در رقابت‌های فصل آینده، عملکردی قابل قبول در فاز هجومی داشته باشد.

با جدایی کوجو، به نظر شما استقلال باید روی کدام نوع مهاجمان (داخلی یا خارجی) برای تقویت خط حمله خود تمرکز کند؟

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar