یکشنبه، 26 مهر 1405

پسر مارسلو با رئال مادرید قرارداد حرفه‌ای خود را امضا کرد!

9 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000149183
0
پسر مارسلو با رئال مادرید قرارداد حرفه‌ای خود را امضا کرد!

انزو آلوز، پسر اسطوره رئال مادرید، مارسلو، در ۱۶ سالگی اولین قرارداد حرفه‌ای فوتبال خود را با رئال مادرید امضا کرد. این قرارداد نه تنها گام مهمی در مسیر او به‌شمار می‌رود، بلکه نشان‌دهنده اعتماد رئال مادرید به استعداد این بازیکن جوان است. انزو در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که این لحظه برایش بسیار خاص و مهم بوده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , انزو آلوز اولین قرارداد حرفه‌ای دوران فوتبالش را با رئال مادرید امضا کرد. سنین ۱۶ و ۱۸ سالگی در فوتبال پایه نقاط عطف مهمی برای تثبیت استعدادهای جوان به شمار می‌آیند و پسر مارسلو در حال حاضر به اولین مورد از این دو مقطع رسیده است.

رئال مادرید در ۱۶ سالگی با تمدید قرارداد او موافقت کرده و عملا اولین قرارداد دائمی این مهاجم را تضمین کرده است، گامی دیگر در مسیر موفق او در لافابریکا (آکادمی رئال مادرید). انزو که به‌ همراه تمام اعضای خانواده‌اش در این مراسم امضا حضور داشت، این مرحله تازه را با رئال جشن گرفت و در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «خوشحالم که اولین قرارداد حرفه‌ای‌ فوتبالم را امضا کردم.»

انزو آلوز در آکادمی رئال مادرید همچنان با گام‌های بلند پیش می‌رود، آن هم در سالی که برای این مهاجم جوان به‌ طور ویژه‌ای مثبت بوده است. او در اولین سال حضورش در رده جوانان به‌ طور رسمی عضو فهرست یوونیل بی است اما از ابتدای فصل همراه با تیم یوونیل آ تمرین کرده است. این مهاجم جایگاهش را در تیم اول رده جوانان رئال مادرید تثبیت کرده و باشگاه همچنان به او پایبند است.

آخرین جهش انزو در آکادمی در دسامبر گذشته رقم خورد. این مهاجم تنها یک هفته پس از اولین دعوتش برای دیدار لیگ جوانان اروپا مقابل المپیاکوس که اولین تجربه اروپایی‌اش با رئال مادرید بود، برای اولین بار به کاستیا فراخوانده شد. پس از تحقق آن هدف، یک هفته بعد نوبت به چالش بازی برای کاستیا در سن تنها ۱۶ سالگی رسید. آربلوا که فصل گذشته نیز اولین بازی او را با تیم یوونیل آ (زیر ۱۹ سال) رقم زده بود، این‌ بار هم اولین حضورش را مقابل منچسترسیتی برای او ثبت کرد.

انزو آلوز: اولین قرارداد حرفه‌ای با رئال مادرید امضا شد

در یک اقدام تاریخی برای خانواده آلوز، انزو، پسر مارسلو، اولین قرارداد حرفه‌ای خود را با رئال مادرید امضا کرد. این قرارداد در سن ۱۶ سالگی اتفاق افتاد و به‌عنوان یک گام مهم در مسیر حرفه‌ای‌شدن او در لافابریکا، آکادمی رئال مادرید، محسوب می‌شود. انزو با حضور خانواده‌اش این لحظه را جشن گرفت و در این مورد توییت کرد.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar