شنبه، 25 مهر 1405

کانادا مهدی تاج را ممنوع‌الورود کرد

6 ماه قبل
بازدید: 103
کد خبر: 000157577
0
کانادا مهدی تاج را ممنوع‌الورود کرد

رئیس و دبیرکل فدراسیون فوتبال در کنگره فیفا شرکت نخواهند کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از تسنیم: رئیس و دبیرکل فدراسیون فوتبال در کنگره فیفا شرکت نخواهند کرد.

مهدی تاج و هدایت ممبینی رئیس و دبیرکل فدراسیون فوتبال اوایل هفته به صورت زمینی تهران را به مقصد شهر وان ترکیه ترک کردند تا از این کشور راهی کانادا شوند. 

هدف از این سفر شرکت در جلسه هیئت رئیسه کنفدراسیون فوتبال آسیا و کنگره فیفا بود.

تاج و ممبینی با وجود اینکه ویزای کانادا را داشتند نتوانستند در جلسه کنفدراسیون فوتبال آسیا شرکت کنند.

رئیس و دبیرکل فدراسیون فوتبال به دلیل ممانعت از ورود به کشور کانادا در نهایت مجبور به بازگشت به کشورمان شدند و با وجود سفر طولانی به کانادا فرصت حضور در کنگره فیفا که قرار است فردا برگزار شود را از دست دادند.

فدراسیون فوتبال ایران در این مورد اعلام کرد: در حالی که مهدی تاج رئیس، هدایت ممبینی، دبیرکل و حامد مومنی معاون دبیرکل فدراسیون با اخذ ویزای رسمی جهت شرکت در کنگره فیفا راهی تورنتو شده بودند، به دلیل رفتارهای ناپسند رخ داده توسط مقامات اداره امور مهاجرت در فرودگاه و اهانت به یکی از پرافتخارترین ارگان‌های نیروهای مسلح ملت ایران با نخستین پرواز به ترکیه مراجعت کردند. 

بلافاصله پس از این اتفاق، مقامات فیفا در تماس با کاروان ایران ضمن ابراز تاسف شدید از رفتار صورت گرفته اعلام کردند که نشست رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال با مقامات ارشد فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران در جهت حضور عزت‌مندانه تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی به زودی در مقر فیفا برگزار خواهد شد.

خبرنگار : ایروانی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar