شنبه، 25 مهر 1405

آخرین مهلت استفاده از کالابرگ سال‌ ۱۴۰۴

5 ماه قبل
بازدید: 103
کد خبر: 000157991
0
آخرین مهلت استفاده از کالابرگ سال‌ ۱۴۰۴

سخنگوی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: هموطنان برای استفاده از کالابرگ دی، بهمن و اسفند سال گذشته فقط تا فردا (دوشنبه، ۱۴ اردیبهشت) مهلت دارند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از میزان: ایمان زنگنه سخنگوی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار کرد: هموطنان در اقصی نقاط کشور می‌توانند در مدت زمان باقی مانده با مراجعه به فروشگاه‌های مشخص شده از اعتبار کالابرگ استفاده کنند.

طبق اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کالابرگ اعتبار فروردین ۱۴۰۵ تا پایان اردیبهشت معتبر خواهد بود و اعتبار کالابرگ دی، بهمن و اسفند ۱۴۰۴ تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ قابل استفاده است.

اقلام مشمول طرح کالابرگ شامل ۱۱ قلم کالای اساسی از جمله مرغ، تخم‌مرغ، گوشت قرمز، لبنیات، برنج، روغن، قند و شکر، حبوبات و ماکارونی و محصولات کشاورزی میوه و تره بار است و محدودیتی در میزان خرید یا انتخاب نشان تجاری وجود ندارد. در صورت خرید بیش از سقف اعتبار، مابه‌التفاوت هزینه توسط خریدار پرداخت خواهد شد.

پیش از این یعقوب اندایش معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ارائه چند سناریو به دولت برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی خبر داد و گفت: با توجه به تعهد دولت در مصوبه «تضمین امنیت غذایی»، احتمال افزایش مبلغ کالابرگ وجود دارد و در صورت تصویب، این افزایش ممکن است از اردیبهشت یا خرداد اعمال شود.

اندایش اعلام کرد: وزارت رفاه بر همین اساس سناریو‌های مختلفی را محاسبه و به دولت ارائه کرده است. این سناریو‌ها بر اساس افزایش قیمت سبد غذایی و میزان کالری مورد نیاز هر فرد تدوین شده‌اند. در یکی از این سناریو‌ها سبدی شامل حدود ۲ هزار و ۳۸۶ کیلوکالری در روز برای هر فرد در نظر گرفته شده که اقلامی مانند مرغ، تخم‌مرغ، گوشت، نان، روغن، حبوبات، میوه و سبزیجات را شامل می‌شود.

به گفته وی، سناریوی دیگر بر مبنای ۱۱ قلم کالای اساسی موجود در طرح کالابرگ طراحی شده که بسیاری از آنها به‌طور مستقیم از تغییرات نرخ ارز تأثیر گرفته‌اند. همچنین در سناریوی سوم، افزایش نرخ ارز تخصیصی به کالا‌های اساسی از زمان آغاز طرح در دی‌ماه تا امروز مبنا قرار گرفته است.

۹۸ درصد دریافت کنندگان کالابرگ، اعتبار خود را مصرف کرده‌اند

معاون وزیر رفاه به آمار مشارکت و مصرف اعتبار در چهار ماه نخست امسال را اشاره کرد و گفت: از میان ۸۶ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر مشمول طرح، ۹۸ درصد تاکنون اعتبار ماهانه خود را مصرف کرده‌اند.

اندایش خاطرنشان کرد: مجموع مصرف چهار ماهه اعتبار کالابرگ به حدود ۳۲۶ هزار میلیارد تومان رسیده، در حالی که اعتبار پیش‌بینی‌شده برای این دوره ۳۴۶ همت بوده است.

خبرنگار : ایروانی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar