شنبه، 25 مهر 1405

آغاز مرحله نهم کالابرگ از ۱۵ فروردین

7 ماه قبل
بازدید: 103
کد خبر: 000153080
0
آغاز مرحله نهم کالابرگ از ۱۵ فروردین

بر اساس اعلام وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی ، مرحله جدید (مرحله نهم) خرید کالابرگ الکترونیکی از ۱۵ فروردین آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از رویداد 24، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای، زمان‌بندی برداشت کالابرگ الکترونیکی در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۵ را بر اساس رقم آخر کد ملی سرپرستان خانوار اعلام کرد.

بر اساس این اطلاعیه، سرپرستان خانواری که رقم پایانی کد ملی آن‌ها ۰، ۱ و ۲ است و تمامی خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی، از ۱۵ فروردین‌ماه می‌توانند برای خرید اقلام کالابرگی به فروشگاه‌های طرف قرارداد مراجعه کنند. 

همچنین سرپرستان با ارقام پایانی ۳، ۴، ۵ و ۶ از ۲۰ فروردین و گروه های دارای ارقام آخر کدملی ۷، ۸ و ۹ از ۲۵ فروردین‌ماه امکان استفاده از اعتبار خود را خواهند داشت.

طبق اعلام وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، کالابرگ اعتبار فروردین ۱۴۰۵ تا پایان اردیبهشت معتبر خواهد بود و اعتبار کالابرگ دی،بهمن و اسفند ۱۴۰۴ تا پایان فروردین۱۴۰۵ قابل استفاده است.

اقلام مشمول طرح کالابرگ شامل ۱۱ قلم کالای اساسی از جمله مرغ، تخم‌مرغ، گوشت قرمز، لبنیات، برنج، روغن، قند و شکر، حبوبات و ماکارونی است و محصولات کشاورزی میوه و تره بار است و محدودیتی در میزان خرید یا انتخاب نشان تجاری وجود ندارد.

در صورت خرید بیش از سقف اعتبار، مابه‌التفاوت هزینه توسط خریدار پرداخت خواهد شد.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از شهروندان خواسته است صرفاً به پیامک‌های رسمی با سرشماره V.Refah اعتماد کرده و از مراجعه به لینک‌های ناشناس خودداری کنند. 

این وزارتخانه تأکید کرده است در صورت مشاهده هرگونه تخلف فروشگاهی، گزارش‌ها از طریق سامانه مربوطه بررسی و در صورت احراز تخلف، برخورد قانونی انجام خواهد شد.

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar