شنبه، 25 مهر 1405

ابطال تمام قبوض صادر شده آب در تهران

ابطال تمام قبوض صادر شده آب در تهران

1 سال قبل
بازدید: 126
کد خبر: 000144339
0
ابطال تمام قبوض صادر شده آب در تهران

بررسی‌ها نشان می‌دهد که قبوض این دوره آب تهران به‌طور کلی ابطال شده است و مشترکان می‌توانند قبوض این دوره را با خیال راحت پرداخت نکنند تا قبوض جدید بر اساس قرائت کنتورها صادر شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از تسنیم: در دوره جنگ ۱۲ روزه رژیم خبیث صهیونیستی علیه ایران، به‌منظور جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی به‌عنوان مراجعه مأموران قلابی، مراجعه مأموران آبفا و دیگر دستگاه‌های خدمات‌رسان جهت قرائت کنتورها به خانه‌های مردم ممنوع شد؛ از اینرو قبوض این دوره آب در تهران، به‌صورت علی‌الحساب صادر شد.

شرکت آب و فاضلاب استان تهران در این خصوص در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود که "قبوض علی‌الحساب و بر مبنای میانگین مصارف قبلی صادر شده است"

اما گلایه‌های شهروندان از ارقام قبوض و متناسب نبودن آب‌بهای درنظر گرفته شده با میزان مصرف آنها ادامه‌دار شد. بررسی‌های تسنیم نشان می‌دهد که قبوض این دوره آب تهران به‌طور کلی ابطال شده است و مشترکان می‌توانند قبوض این دوره را با خیال راحت پرداخت نکنند تا قبوض جدید بر اساس قرائت کنتورها صادر شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در این باره گفت: شهروندان تهرانی ضرورتی ندارد قبوض علی‌الحساب صادر شده را پرداخت کنند، اما اگر شهروندی قبض صادر شده را پرداخت کرد هم مبالغ پرداخت شده به عنوان بستانکار برای این مشترک لحاظ می‌شود.

قرار بر منتفی شدن دریافت قبوض آب به صورت علی‌الحساب شده، از این جهت تمامی قبوض صادر شده منتفی و قبوض جدید با قرائت کنتورها صادر می‌شود.

 
 
 
 

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar